FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
uh, kakav bi to meč bio

Poraz uzdrmao Hrgovića, ali jedna vrata su uvijek otvorena: Je li borba s Babićem opcija?

Može li Alen Babić dobiti priliku protiv Filipa Hrgovića?

Alen Babić (Foto: Profimedia)

Daniel Dubois porazio je našeg Filipa Hrgovića u Rijadu u osmoj rundi tehničkim nokautom, odnosno doktorskim prekidom.

Sudac je odlučio prepustiti doktoru stvari u ruke, posjekotine na Filipovom licu su bile poprilično teške i on se odlučio da je vrijeme za kraj meča. Dubois je tako došao do IBF-ovog privremenog pojasa nekoliko mjeseci prije 27. rođendana.

Luka Modrić i Zlatko Dalić Spektakularna karijera Luke Modrića: 32 trofeja i tri medalje s Vatrenima, a još nije kraj divider

Naš Filip je pokazao širok repertoar udaraca, raznovrsnost, dobro kretanje i preciznost, ali samo u nekoliko prvih rundi. Dubois je polako podizao tempo, da bi na početku sedme runde potpuno preuzeo kontrolu i zamalo klasično nokautirao 32-godišnjeg Hrvata.

Hrgović je tako upisao prvi poraz u svojoj profesionalnoj karijeri, a čekamo reakciju Alena Babića koji godinama proziva sunarodnjaka na meč. Možda je sada došao pravi trenutak da Babić još više zapne s prozivkama i da se dvojica Hrvata obračunaju u ringu.

Podsjetimo, Hrgović i Babić su godinama trenirali pod vodstvom Leonarda Pijetraja, a Hrgovićevim odlaskom iz kluba, krenula je Babićeva paljba i prozivanje na meč. U nedavnom intervjuu, The Savage je opet prozvao Hrgovića ''idiotom''.

Marko Bijač Kakva bomba s Poljuda: Najbolji svjetski vratar potpisao i stiže u Split! divider

Hrvatski boksač Alen Babić ulazi ponovo u ring 6. srpnja protiv britanske teškaške senzacije Johnnyja Fishera u Londonu. Ukoliko upiše pobjedu, zaista se pitamo, postoji li mogućnost da britanski promoteri upare Hrgovića i Babića u ringu?

Što čeka Hrgovića nakon poraza od Duboisa?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
🎩🪄
Bliži nam se i sljedeći ciklus Lige nacija... 🇭🇷🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
Bjelica objasnio... 🤝😉

📸: Cropix
Ćiro fališ... Al' galvanizirani smo, ne brini! 🖤⚽

📸: Cropix/Hrvatska pošta