FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
''za puno manje novca''

Popularni youtuber tema i u Hrvatskoj: ''Nokautirao bih ga iste sekunde''

U Lucky Punchu smo se kratko dotaknuli i boksačkog okršaja Jake Paula.

Jake i Logan Paul braća su koja se do kraja proslavila svojim boksačkim mečevima. Popularni youtuberi došli su u fokus šire javnosti svojim borbama od kojih je posljednja bila ona između Jakea Paula i bivšeg UFC borca, Bena Askrena.

Stariji brat Logan pak ulazi u ring s jednim od najvećih boksača svih vremena, Floydom Mayweatherom. Na predstavljanju tog meča je Jake Paul provocirao Floyda i njegovu ekipu i u tom susretu zaradio batine.

''Dečko radi vrhunski marketing. Očito je počeo dobro boksati, prije je to radio sa sličnima sebi, no sad je ušao u svijet borbi. Izazvao je prvog borca, doduše Askrena najgoreg udarača u povijesti slobodne borbe, ali si ušao u svijet borbe. Ne možeš više zvati youtubere, pjevače i NBA zvijezde. Sad moraš zvati borce i to će mu se prije ili kasnije obiti o glavu'', komentirao je Zelg Galešić u magazinu Lucky Punch.

Zelg i Pokrajac u MMA školi MMA škola: Što nas čeka u bitci za Khabibov pojas? Majstor gušenja na djelu divider

''Napravio je dobar marketing oko sebe. Vidjeli smo Askrena nakon borbe kako je izlazio s osmijehom, i on i žena su bili dosta veseli. Za tu je borbu dobio pola milijuna dolara'', dodao je Igor Pokrajac.

''I ti bi se smijao za pola milijuna dolara.''

''Ja bih ostalo ležati'', našalio se Pokrajac, a Zelg je dodao:

''Ja sam siguran da bi ga nokautirao iste sekunde.''

''Za puno manje novaca'', dobacio je bivši UFC-ov borac.

Cijela emisija i razgovor o youtuberu Paulu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider