FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
mma poslastica

Lucky Punch: Hrvač ili parteraš nasljeđuju Khabiba, kako je izgubio Delija i ''onaj youtuber''

Novo izdanje borilačkog magazina Lucky Punch najavljuje UFC 262 u Houstonu.

Pred nama je još jedan centralni UFC-ov spektakl ovog mjeseca, a zagrijavanje je tradicionalno odrađeno u studiju Lucky Puncha. UFC 262 gledajte uživo na gol.hr-u ove nedjelje te u snimci na Novoj TV, a što nas tamo čeka detaljno su s voditeljem Vladom Bobanom analizirali stručni sukomentatori Zelg Galešić i Igor Pokrajac.

Iskusni UFC-ov ratnik Charles Oliveira ili tek pridošli Michel Chandler iz Bellatora, jedan od ove dvojice naslijedit će na tronu Khabiba Nurmagomedova. Je li se opravdano u toj borbi našao Chandler, pita se cijeli MMA svijet, a svoje su mišljenje o tome dali i naši analitičari.

Sjajni parteraš ili odlični hrvač, čiji će se stil pobijediti i koje su prednosti svakog od njih detaljno je objasnio Zelg u svojoj rubrici MMA škola.

UFC 262 UFC 262 (Foto: GOL.hr)

Također, analiziramo i što će se u kategoriji u kojoj su još i McGregor, Gaethje i Poirirer događati ako pobijedi jedan ili drugi.

Dali smo standardne prognoze za sve parove, a posebno je bilo riječi i o novoj borbi Tonyja Fergusona koji protiv zahuktalog Dariusha riskira treći uzastopni poraz i nastavak pada u osrednjost lake kategorije.

Šokantan poraz favorita Delije u manje od minute, osvrt na youtubera Jakea Paula, KSW u Puli i pokretanje škole za cutmane, sve to pogledajte u novom izdanju Lucky Puncha u videu na vrhu članka…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider