FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
FIGHT!
uživo na gol.hr-u!

Pokrajac najavio subotnji spektakl u Pragu: ''Obojica imaju crni pojas, prednost dajem Santosu''

U subotu od 20 sati GOL.hr donosi izravni prijenos UFC Fight Nighta iz Praga.

Jan Blachowicz i Jimi Manuwa (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Ove subote Nova TV i GOL.hr vam donosi još jedan spektakl s kojim ćemo zaokružiti uzbudljivu borilačku veljaču.

Nakon slavlja Cro Copa protiv Royja Nelsona u Bellatoru te dan kasnije šokantnog poraza Caina Velasqueza protiv Francisa Ngannoua u UFC-u, vrijeme je za novu poslasticu i to u večernjem terminu.

Od 20:00 ove subote na GOL.hr-u gledajte izravni prijenos UFC Fight Nighta iz Praga, snimku iza 23 sata na Novoj TV.

U glavnoj borbi večeri sučelit će se Jan Blachowicz i Thiago Santos, četvrti i šesti rangirani borac poluteške kategorije. Pred obojicom je borba velikog uloga jer pobjednik bi mogao izazvati UFC-ova prvaka poluteške kategorije Jona Jonesa.

"Jedan i drugi borac su potkovani tehnički, pogotovo Blachowicz koji je izvrstan stand up borac. I jedan i drugi imaju zavidno znanje na parteru što se tiče brazilske jiu-juitsua. Blachowicz ima crni pojas, Santos ima crni pojas. Možda je malo agresivniji Santos, možda bi dao njemu prednost'', smatra uoči borbe stručni komentator Nove TV Igor Pokrajac.

Upravo se Pokrajac prije tri godine borio s Blachowiczem.

"Do te borbe je dosta taktizirao, nije htio ulaziti u otvorene okršaje. Nakon te borbe je imao borbu s Jimijem Manuwom gdje je pokazao da je napredovao, od te borbe nadalje u svaku borbu ulazi sve bolje u otvorene razmjene gdje prije nije ulazio."

Thiago Santos je borac iz Rio de Janeira i trenutačno je šesti na listi izazivača. U prošloj godini borio se čak pet puta, te slavio u četiri borbe. Zanimljivo, u Pragu će se prvi put u karijeri boriti izvan Južne ili Sjeverne Amerike.

Hoće li Blachowiczu promjena pristupa donijeti trijumf protiv Santosa provjerite u subotu navečer. Od 20 sati na GOL.hr-u, te od 23:30 na Novoj TV.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider