FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ravno u zube

Pojavila se snimka incidenta zbog kojeg se UFC borac jako naljutio na legendarnog Van Dammea

Cody Garbrandt nedavno je "dobio po zubima" od legendarnog glumca Jean-Claudea Van Dammea.

Van Damme udario Garbrandta (Screenshot)

Prošlog mjeseca na borilačkim se portalima pojavila vijest o ''incidentu'' na treningu s poznatim glumcem u glavnoj ulozi. Jean-Claude Van Damme gostovao je kod tima Alpha Male te s borcima prolazio tehnike udaraca.

Bivši UFC-ov prvak u bantam-kategoriji Cody Garbrandt, koji je u studenom izgubio pojas od T. J.-a Dillashawa, prilikom jedne demonstracije "dobio je po zubima" od legendarnog glumca koji je proslavio borilačke sportove.

Sada se i pojavila snimka tog manjeg incidenta zbog kojeg se Garbrandt navodno jako naljutio. Glumac se ispričavao UFC borcu, no nije previše pomoglo.

''Pomislio sam ‘koji k***?’. Jebeno me udario točno u zube, pomislio sam 'kakav šupak'. Bio sam jako ljut, eksplodirao sam u sebi. Pogledao sam Roba, tada sam pogledao prema Jeanu i rekao sam Robu 'da drži tog šupka podalje od mene'. Udario me u zube. Udario me u zube, a samo smo se zafrkavali. Koliko se samo puta međusobno udaramo, ali uvijek u posljednji trenutak zaustaviš udarac. Ovaj lik me jednostavno udario u zube. Ne želim lagati, ima jebeno brze udarce nogama, ali ideja je bila da mi pokaže udarce, ne da me udari. Poludio sam, sve mi se zacrnilo'', rekao je Garbrandt u jednom podcastu, prenosi Fightsite.

Na kraju je ipak prihvatio ispriku na pomirbenoj večeri koju je Urijah Faber spremio za svoj tim

''Tako je kako je. Na kraju smo se izgrlili i bilo je to dobro iskustvo s Jeanom. Ima dobre udarce nogama, ne mogu lagatii'', rekao je Garbrandt.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider