FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
UFC 285

VIDEO Pogledajte kako se Gane priprema za "Jonesove opasne ubode u oči"

Ovaj vikend Jon Jones i Ciryl Gane na UFC-u 285 borit će se za pojas teške kategorije, a obožavatelji potonjeg objavili su zanimljiv video s njegovih priprema uz urnebesan opis.

Cyril Gane (Foto: Screenshot)

Ljubitelji slobodne borbe ovog vikenda bit će zakucani uz UFC 285 i borbu Jon Jones - Ciryl Gane, koju ćete moći pratiti u izravnom prijenosu na gol.hr-u u nedjelju od četiri ujutro ili u snimci kasnije na Novoj TV, a dokaz ogromnog interesa jest i sadržaj na društvenim mrežama koji je preplavljen njihovim licima.

Jon Jones Pogledajte Lucky Punch uoči velikog povratka najvećeg u povijesti UFC-a: Ovo smo svi čekali! divider

Jones i Gane borit će se za ispražnjeni pojas u teškoj kategoriji UFC-a, a prvom će to biti debi u ovoj težinskoj kategoriji. Mnoge zanima kako će se najveći MMA borac svih vremena snaći među konkurencijom tih gabarita, ali i kako će se teškaši priviknuti na Jonesove trikove.

Jedan od njih, za koji ga godinama optužuju, jesu - ubodi u oči, a njih se u bespućima interneta nakupilo toliko da ih ima za video od tri minute. I sam Jones često se znao našaliti s tim.

Jon Jones Poznato koliko će glavne zvijezde zaraditi na UFC-u 285: Jones uz bok Conoru i Khabibu divider

"Ilegalni su, itekako! Ali ja ih koristim", znao je reći.

Ganeovi obožavatelji objavili su video s njegova treninga za meč s Jonesom na kojoj se priprema s lopticom. Čini se da dodatno usavršava svoje ionako iznimno dobro kretanje u oktogonu i eskivaže, ali njegovi obožavatelji na društvenim mrežama uz video priprema objavili su: "Evo kako se Gane priprema za Jonesove opasne ubode u oči."

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider