FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
JESTE LI SPREMNI?

Pogledajte Lucky Punch uoči velikog povratka najvećeg u povijesti UFC-a: Ovo smo svi čekali!

U ožujku UFC donosi dvije poslastice, a sve o njima pogledajte u Lucky Punchu.

UFC je u dva tjedna smjestio dvije priredbe s ''brojkama''. UFC 285 i UFC 286. Prvi na redu je UFC 285 u Las Vegasu, koji predvode teškaši Ciryl Gane i Jon Jones te koji ćete, kao i onaj londonski, uživo moći pratiti na gol.hr-u ove nedjelje od 4 ujutro.

Lucky Punch u svom izdanju za ožujak najavio je oba spektakla s naglaskom na veliki povratak najboljeg UFC borca svih vremena, ovaj put kao debitanta u teškoj kategoriji.

Jones vs. Gane

Kontroverzni bivši vladar poluteške kategorije godinama je koketirao s teškom divizijom i sada će konačno dočekati debi. Ne protiv Francisa Ngannoua, nego protiv jednako opasnog Ciryla Ganea.

Gorostasni Francuz pravi je test za teškaške sposobnosti Jona Jonesa. Može li Jones hrvanjem poput Ngannoua dominirati nad Francuzom? Može li podnijeti maljeve teškaša? Sve su to pitanja s kojima se naš trojac - Igor, Zelg i Vlado - bavi u novom Lucky Punchu.

Na UFC 285 gledamo i novu zvijezdu koja grabi prema vrhu veltera Shavkata Rakhmonova. Kazahstanac bi vrlo brzo mogao pokucati na sam vrh te kategorije. Gdje su njegove granice?

Pojas brani Valentina Ševčenko, veliki je favorit protiv Alexe Grasso. Bila je i u posljednjoj borbi pa je slavila podijeljenom sudačkom odlukom. Ima li Valentina i dalje motiva trajati u muha-kategoriji?

Za dva tjedna UFC u Londonu

Dva tjedna nakon ove priredbe gledat ćemo onu u Londonu, koju predvodi trilogija Leona Edwardsa i Kamarua Usmana. Usman je opet veliki favorit iako je teško nokautiran u posljednjoj borbi. Analiziramo ta dva borca sa svih aspekata.

Pogledajte i razgovor s Franciscom Albanom Barriom, hrvatskim Argentincem koji ovoga vikenda predvodi FNC priredbu u Ljubuškom protiv sjajnog Brazilca Arlena Ribeira.

Uživajte u Lucky Puncu, najboljem zagrijavanju za UFC spektakle!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider