FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
kakva dominacija našeg prvaka

Podsjetnik na prvi okršaj Miočića i Ngannoua: Kamerunac je bio konkurentan tri i pol minute, a onda je uslijedio Stipin šou

Stipe Miočić pobijedio je Francisa Ngannou u siječnju 2018. godine i to na vrlo impresivan način.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Stipe Miočić i Francis Ngannou odradili su prvi okršaj za UFC naslov prvaka u siječnju 2018. godine i tada je naš borac u potpunosti izdominirao Kamerunca i slavio jednoglasnom sudačkom odlukom. Revanš Miočića i Ngannoua na rasporedu je u noći s 27. na 28. ožujak, s početkom u 4 sata ujutro, uz izravan prijenos na gol.hr-u te u snimci na programu Nove TV. 

Ngannou bio opasan svega tri minute

Ngannou je bio konkurentan u meču svega tri i pol minute, odnosno do prvog rušenja našeg borca, koje je doslovno iscrpilo Kamerunca do te mjere da je više manje statirao u preostale četiri runde.

Upravo na taj način možemo podijeliti taj prvi okršaj između najvećeg teškaša svih vremena i jednog od najjačih udarača u povijesti slobodne borbe. Prve dvije minute prve runde Ngannou je mahao, pogađao Stipu koji se nastojao izmicati i rušiti Kamerunca, no dok je ovaj imao snage i bio na nogama, to mu nije polazilo za rukom.

gol expired Odbrojavanje je započelo: Stipe Miočić ima poruku za sve koji misle da će Ngannou pobijediti divider

Na isteku treće minute borbe Ngannou se malo ispuhao, Stipe ga je uhvatio i po prvi put srušio te zadržao na tlu. Po završetku te prve runde pogled Ngannoua sve je govorio. Teturao je do svog kuta, pogled prema treneru bio je izgubljen i nije znao što ga je snašlo, a primio je tek nekoliko udaraca.

Četiri runde rapsodije našeg prvaka za povijest

Stipe ga je doslovno ispuhao. Preostale četiri runde Miočić je rušio Kamerunca u svakoj rundi, a Ngannou je tek jednom još ozbiljnije pogodio našeg borca. Kraj borbe Ngannou je jedva dočekao na vlastitim nogama, potpuno iscrpljen i bez ikakve volje da išta napravi u posljednjih 30-ak sekundi.

Miočić je po treći put zaredom obranio naslov UFC prvaka i time postao najuspješniji teškaš u povijesti organizacije.

Bit će zanimljivo vidjeti je li Ngannou zaista toliko napredovao u tehnici, taktici, ali i fizičkoj snazi, jer ukoliko ne nokautira Miočića u prve dvije runde, teško da ga može očekivati drugačiji ishod borbe od one prve.

gol expired Šok za UFC na eventu koji predvode Miočić i Ngannou: Otpala borba za naslov prvaka divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider