FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"volim ušutkavati ljude"

Odbrojavanje je započelo: Stipe Miočić ima poruku za sve koji misle da će Ngannou pobijediti

Ušli smo u posljednjih sedam dana do velikog revanša Stipe Miočića i Francisa Ngannoua.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Još je manje od tjedana dana ostalo do velikog revanša za titulu UFC prvaka teške kategorije između Stipe Miočića i Francisa Ngannoua. To će se dogoditi na UFC-u 260, iduće nedjelje s početkom ne prije 4 sata ujutro. Prijenos glavnog programa možete gledati uživo na gol.hr-u i u snimci na Novoj TV.

Tjedan dana uoči eventa UFC redovito izbacuje najavu za velike evente. UFC 260 Countdown: Miocic vs Ngannou 2 je uistinu remek-djelo i pravim MMA fanovima daje savršenu sliku kako je došlo do njihovog revanša, ali i prvog okršaja u siječnju 2018. godine kada je Stipe slavio jednoglasnom sudačkom odlukom.

Sve je sažeto u 23 minute, a fokus je podijeljen podjednako i na jednog i na drugog. Ngannou tvrdi da je iskusniji i tehnički kvalitetniji borac nego u siječnju 2018. godine, dok je Stipe uvjeren da će, kao i svaki put do sada, ušutkati one koji ne vjeruju da je upravo on najopakiji borac na svijetu.

Početkom tjedna UFC će početi izbacivati tzv. serijal Embedded videa, koja će pratiti sadašnjost i posljednje pripreme boraca za veliki revanš u Las Vegasu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider