FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
prilika je propala

Pitali smo Hrgovića što misli o izbacivanju s Olimpijskog turnira? Poziv je kratko trajao

Hrgović ipak neće na turnir koji bi mu donio Olimpijske igre.

Nakon olimpijske bronce u Riju, plan je bio zlato u Tokiju. Hrvatski olimpijski odbor stao se iza Filipa Hrgovića, no njegov plan je šest mjeseci prije igara u Tokiju pao u vodu. Zato što je Međunarodni olimpijski odbor otkazao svjetske kvalifikacije u lipnju na kojima je Hrgović planirao nastupiti.

''Osnovni razlog je pandemija koje se svi boje. Više su oštećeni profesionalci kojima su Igre bile san. Hrgović je trebao dobiti priliku u Parizu na svjetskim kvalifikacijama, ali neće imati tu priliku, kao i mnogi drugi boksači'', rekao je Bono Bošnjak, predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza za Dnevnik Nove TV.

gol expired Hrvatski vaterpolisti saznali protivnike na Olimpijskim igrama: Smješteni su u tešku skupinu divider

Kontaktirali smo najboljeg hrvatskog boksača koji se javio, zahvalio na pozivu ali i dodao: ''nemam komentara''.

Marko Milun tako će biti glavna hrvatska teškaška uzdanica. Njega i još troje hrvatskih boksača i boksačica čekaju nastupi na nastavku europskih kvalifikacija od prošle godine koje bi se trebale držati u travnju Londonu ili Kolnu.

Ako Milun i izgubi, postoji i druga šansa da zbog visokog plasmana na rang listama nastupi među 16 teškaša na olimpijskim igrama. Dobra priprema, nadamo se za igre, našim boksačima i boksačicama trebale bi biti balkanske igre.

gol expired Najnovija priča o neraskidivoj vezi između Hajduka i Zagreba: "Raštrkali smo se po gradu kao rakova djeca" divider

''U petom mjesecu ove godine će biti prvenstvo Balkana, natjecati će se 12 zemalja'', rekao je Bono Bošnjak.

Od pokera hrvatskih boksačkih aseva poželimo svima da izbore igre. Pandemija je, daleko najvećem kandidatu za medalju, Filipu Hrgoviću uzela njegovu šansu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider