FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
nakon izjava o miočiću

Još jedan "biser" iz Bellatora: "Nokautirao bih Khabiba jednim udarcem"

Dvostruki prvak u Bellatoru Patricio Freire uvjeren je da je nabolji borac lake kategorije na svijetu te da bi nokautirao neporaženog UFC prvaka Khabiba Nurmagomedova.

Patricio Freire (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Sjećate se izjava Scotta Cokera, prvog čovjeka Bellatora i nekadašnjeg čelnika Strikeforcea, vezanih za kvalitetu Stipe Miočića odnosno Ryana Badera. Inače ugledan i sposoban čovjek izjavio je da je Ryan Bader bolji teškaš od Stipe Miočića te da bi ga pobijedio u osam od deset mečeva.

"Znate li što bi se dogodio kad bi se Bader borio protiv Stipe? Mislim da je Ryan bolji hrvač od njega i da može izdržati Stipinu udaračku kvalitetu. Mislim da bi završio na podu u 'ground and pound' situaciji. Vjerujem da bi to napravio i Cormier kad bi mogao vratiti borbu unazad, na taj bi način pobijedio", bile su riječi Cokera, nakon kojih je izgubio dobar dio poštovanja kod MMA fanova.

Scott Coker i Ryan Bader (Bellator Twitter) Ovaj čovjek tvrdi da je netko drugi, a ne Miočić, najbolji na svijetu: Naravno da ga svi sprdaju divider

Sada se u Bellatoru pojavio još jedan čovjek koji smatra da je bolji od UFC prvaka. I to ne bilo kojeg prvaka, već prvaka koji u životu nije izgubio nijednu jedinu rundu! Bellatorov dvostruki prvak Patricio Freire uvjeren je da bi nokautirao Khabiba Nurmagomedova.

"Khabib je težak suparnik, fenomenalan je hrvač i sambo borac, ali ima velik nedostatak u radu nogama. Ništa nije nemoguće. Još jedan borac iz Rio Grade do Nortea (Gleison Tibau) pružio mu je jak otpor. Vjerujem da bih ga pobijedio. Kada bih ga pogodio jednim udarcem, sve bi bilo završeno", uvjeren je Pitbull.

Ryan Bader (Foto: AFP) Prvo je ispalio da Miočić nije najbolji na svijetu, a nakon objašnjenja će mu se smijati još više divider

Gleison Tibau borac je kojeg je Nurmagomedov pobijedio u svojoj drugoj UFC borbi od dolaska u organizaciju. Slavio je jednoglasnom sudačkom odlukom, nakon čega je nanizao još 10 pobjeda.

Upitan kako vidi Dustina Poiriera, posljednjeg čovjeka kojeg je Khabib pobijedio, Freire je ponudio još jedan zanimljiv odgovor.

"On je slab. Ne sviđa mi se. Znam da je nokautirao neke borce, odradio je dobre borbe, ali on je jedan od onih boraca koje pogledate i kažete 'ne sviđa mi se', pobijedio bih ga u prvoj rundi."

UFC i Bellator dvije su konkurentske organizacije i sigurno neće zajedno ulaziti u promociju mečeva. Ako Freire ne odluči potpisati za UFC ili Khabib za Bellator, nećemo znati tko je najbolji borac svijeta u lakoj kategoriji. Odnosno, mi znamo, ali očito Patriciju Freireu još nije jasno...

Jon Jones vs. Stipe Miočić (Foto: AFP) Vežite pojaseve! Ako je "računica" točna, Stipe Miočić i Jon Jones uskoro ulaze u oktogon! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider