FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
spektakl na GOL.hr-u i Novoj TV

UFC-ova ljepotica možda se oprašta s 26 godina, gledajte je u akciji: "Vidjet ćemo je li spremna"

Pored okršaja za naslov, zanimljivo će biti i na jednom ženskom okršaju. UFC-ovoj ljepotici, koja se više okrenuli Instagramu i osobnom brendu nego borbama, možda to bude i zadnji meč karijere u dobi od 26 godina.

U noći sa subote na nedjelju očekuje nas novi UFC spektakl i to na borilačkom otoku u Abu Dhabiju uz izravan prijenos na GOL.hr-u. Svi su borci prošli vagu pa ćemo moći uživati u tri borbe za naslov te u još deset dodatnih okršaja.

''Moj je posao da dominiram. A to radim, jako jako dobro. Zato i jesam prvak svijeta'', kaže Kamaru Usman, koji će pojas prvaka u velteru braniti protiv Jorgea Masvidala, opasnog borca, autora najbržeg nokauta u povijesti UFC-a.

Žestok okršaj očekuje se i u drugoj borbi između Alexandra Volkanovskog i Maxa Hollowaya za pojas u pero diviziji. Njih dvojica su se već jednom borili i pobjedu je odnio Volkanovski.

gol expired Zvijezde prošle vaganje za UFC spektakl: Popularni borac pokazao kako izgleda brzo skidanje kilograma divider

U akciju će i legendarni Jose Aldo za naslov u bantamu protiv vrlo neugodnog Petra Yana.

''Jose Aldo u zadnje dvije borbe ima dva poraza. Neporažen je u UFC-u Peter Jan i predobar je, bit će teška borba za Alda'', smatra stručni komentator Nove TV Igor Pokrajac.

Bore se i djevojke, ali ne za naslove, no svakako će biti zanimljivo možda i posljednji put u akciji vidjeti Paige VanZant, 26-godišnjakinju koja je otkrila kako više zarađuje od Instagrama nego od borbi.

gol expired Stručni komentator Nove TV i bivši borac najavio spektakularne borbe za titulu UFC prvaka divider

Navela je i da se radi o vrlo skupom sportu te da bi možda više uštedjela da se bavila nekim običnim poslom.

''U zadnje je vrijeme više bila u šoubiznisu i na televiziji tako da ćemo vidjeti koliko je spremna za ovu borbu'', rekao je Pokrajac.

Čeka je 26- godišnja Brazilka Amanda Ribas koja je veliki favorit na kladionicama.

Spektakl možete pratiti u noći sa subote na nedjelju na portalu GOL.hr od 4:00 te dan kasnije na Novoj TV.

UFC spektakl na otoku

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider