FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
rigorozan proces

Zvijezde prošle vaganje za UFC spektakl: Popularni borac pokazao kako izgleda brzo skidanje kilograma

Svi glavni borci prošli su vagu, sve je srpremno za UFC spektakl.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Svi borci glavnog programa UFC-a 251 prošli su vaganje uoči spektakularne priredbe u noći sa subote na nedjelju.

Program će predvoditi tri borbe za naslov prvaka, a u glavnoj ulozi bit će velteraši - Kamaru Usman i Jorge Masvidal.

U sunaslovnoj borbi večeri vidjet ćemo revanš u perolakoj kategoriji između novog prvaka Alexandera Volkanovskog i bivšeg prvaka, apsolutne legende ove divizije - Maxa Hollowaya.

Kamaru Usman udara Masvidala Usman izdominirao Masvidala i obranio pojas UFC prvaka, Volkanovski "ukrao" pobjedu Hollowayju divider

U trećoj po važnosti borbi večeri vidjet ćemo borbu za prvaka bantama između maloprije spomenutog Josea Alda i nadolazeće zvijezde Petra Jana.

U uvodne dvije borbe glavnog programa vidjet ćemo okršaje djevojaka. Najljepša MMA borkinja Paige VanZant protiv Amande Ribas, pa novi okršaj Rose Namajunas i Jessice Andrade, dviju bivših prvakinja.

Kako u praksi izgleda dio procesa skidanja kilograma uoči vaganja na svom je Instagram profilu objavio Jorge Masvidal, koji je morao u šest dana istopiti 10 kilograma da bi prošao vaganje.

gol expired Stručni komentator Nove TV i bivši borac najavio spektakularne borbe za titulu UFC prvaka divider

Masvidal, koji svojim objavama često zabavlja svoje fanove, objavio je fotografiju sebe umotanog poput mumije, pa video iz bazena uz natpis: ''Uskrsnuće.''

Srećom, u svojoj misiji je Masvidal uspio, pa će se s Kamaruom Usmanom potući za pojas u borbi koja se dugo očekuje. Obama borcima vaga je pokazala 77 kilograma.

Cijeli glavni program UFC-a 251 možete gledati na GOL.hr-u u noći sa subote na nedjelju od 4 sata ujutro, a snimku na Novoj TV u nedjeljnom večernjem terminu.

UFC spektakl na otoku

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#theresurrection

A post shared by Jorge Masvidal (@gamebredfighter) on

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider