FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
uživo ove subote

Overeem stiže pokoriti Rusiju: Najavio nove promjene u svom načinu borbe

Alistair Overeem glavna je zvijezda UFC Fight Night 149 spektakla Sankt Peterburgu.

Alistair Overeem (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Ove subote već od 19 sati u Sankt Peterburgu kreće UFC Fight Night 149. U glavnoj borbi večeri vidjet ćemo legendarnog Alistaira Overeema i domaćeg borca Alekseija Oleinika, a izravni prijenos je na GOL.hr-u, dok je snimka oko ponoći na Novoj TV.

Overeemu će to biti druga borba protiv ruskog borca u nizu. U Kini je tehničkim nokuatom svladao debitanta Sergeja Pavloviča koji je najavljivan kao veliko pojačanje u teškoj diviziji. Da to nije bilo slučajno želi dokazati ove subote protiv sjajnog parteraša Oleinika, čovjeka koji će ući u povijest kao posljednji koji je pobijedio Mirka Filipovića.

''Dogodilo se nekoliko promjena u mom načinu borbe. Postao sam agresivniji, više idem prema naprijed. To je ono na što smo se fokusirali za prošlu borbu. No, ovo je nova borba i novi protivnik pa će način borbe biti prilagođen njemu'', poručio je Reem.

Oleinik je slavio u četiri od pet posljednjih borbi. Jedini je borac u UFC-u koji je slavio takozvanim Ezekiel gušenjem, judo potezom u kojima se protivniku pritišće dušnik i vratne žile.

''Mislim da sam bolji borac, ali on ima izuzetno opasnu sposobnost završavanja borbi prisiljavanjem na predaju. Sposoban je i dobro udariti te je borac koji pokušava držati visok tempo borbe i biti agresivan'', prenosi Overeemove riječi Fightsite.

Hoće li slaviti udarač Overeem ili parteraš Oleinik saznajte ove subote od 19 sati u izravnom prijenosu na GOL.hr-u.

Vratile se MMA borbe u donjem rublju: Pogledajte zašto su popularne, nastupale i dvije Hrvatice LFC - MMA borbe u dnjem rublju LFC - MMA borbe u dnjem rublju LFC - MMA borbe u dnjem rublju +3 LFC - MMA borbe u dnjem rublju


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider