FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
kakva dva nokauta

UFC spektakl: Ngannou za samo 40 sekundi nokautirao Blaydesa, Overeem zaustavio veliku rusku nadu!

Premijerno izdanje UFC-a u Pekingu bilo je itekako zanimljivo za navijače.

Galerija Francis Ngannou (Screenshot)

Snimku UFC Fight Nighta gledajte u programu Nove TV večeras nakon ponoći

Francis Ngannou vratio se pobjedama i to na kakav način. Nokautirao je Curtisa Blaydesa u glavnoj borbi večeri UFC Fight Night 141 spektakla u Pekingu. Ngannou je nakon poraza od Stipe Miočića i Derricka Lewisa slavio protiv sjajnog Blaydesa nakon svega 40-ak sekundi borbe.

Podsjetimo, Ngannou i Blaydes su se već borili, i to u Zagrebu prije nekoliko godina kada je također slavio Kamerunac. U revanšu je iznenadio Amerikanca desnim ''swingom'' iza uha koji je bio početak kraja za Blaydesa.

Sudac je prekinuo borbu nakon što je Ngannou i dalje pogođao Blaydesa koji se jedva branio, ali i pridizao što je pak neke ostavilo u nedoumici je li se američki borac možda mogao izvući iz te teške pozicije.

Zaustavljen je tako niz Curtis Blaydesa kojeg je u karijeri pobijedio samo jedan čovjek - Francis Ngannou.

Overeem prizemljio Rusa od kojeg je UFC punio očekivao

Nakon dva uzastopna poraza, upravo od glavnih zvijezda današnjeg spektakla, Blaydesa i Ngannoua, Alistair Overeem je upisao vrijednu pobjedu u borbi prije koje je malo bio ponižen od strane kladionica.

Reem je slavio tehničkim nokautom protiv ruskog debitanta Sergeja Pavloviča u prvoj rundi, a upravo je veliki Rus nakon 12 pobjeda bez ijednog poraza u karijeri za kladionice bio čak i favorit. Uspio je Nizozemac baciti Rusa na tlo, a onda probio snažnim udarcima na tlu za neslavan početak ruskog borca.

Overeem je pokazao kako nije još završio s pričom u UFC-u i organizaciji malo poremetio planove oko nove velike ruske teškaške nade.

''Reem se vratio'', uzviknuo je Nizozemac pred kineskim navijačima i najaivio svoj povratak u vrh.

Oba domaća borca na ovom eventu bila su uspješna. U bantam kategoriji Song Yadong zasluženo je slavio odlukom sudaca protiv Vincea Moralesa. To je treća pobjeda Yadonga u tri borbe u UFC-u.

Glavni program otvorio je također domaći borac Li Jingliang koji je tehničkim nokautom slavio protiv renomiranog europskog borca Davida Zawade iz Njemačke u velter kategoriji. Bila je to druga uzastopna pobjeda Kineza do koje je došao sjajnom serijom koja je krenula udarcom u jetru Zawade. Nijemac je svoje prilike propustio u prvoj rundi kada je mogao završiti domaćina.

UFC Fight Night 141, rezultati:

Francis Ngannou pobijedio Curtisa Blaydesa - tehnički nokaut

Alistair Overeem pobijedio Sergeja Pavloviča - tehnički nokaut

Song Yadong pobijedio Vincea Moralesa - jednoglasna odluka

Li Jingliang pobijedio David Zawadu - tehnički nokaut

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider