FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Dosta samouvjereno

Furyjev otac otkrio tko bi mogao pobijediti njegovog sina: "Takav ne postoji, ali…"

Trilogija između Tysona Furyja i Deontaya Wildera i dalje je vruća medijska roba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Svijet boksa još uvijek sliježe dojmove poslije spektakularnog meča između Tysona Furyja i Deontaya Wildera.

Britanac je nokautom u 11. rundi svladao Amerikanca i time završio ovu trilogiju sa stilom, obranivši naslov svjetskog prvaka teške kategorije po WBC verziji.

Bila je to izvrsna borba u kojoj su udarci sijevali na sve strane, čak se i Furyju u dva navrata u četvrtoj rundi odbrojavalo, ali u konačnici se pribrao i izvojevao pobjedu.

Mnogi se slažu kako mu u ovom trenutku nema ravnog, a njegov otac je otišao korak dalje i sa 100-postotnom sigurnošću zaključio kako njegovu sinu od sadašnjih teškaša nitko ne može priprijetiti.

gol expired Wilder traži razlog poraza: Sada mu smeta i konjska dlaka u Furyjevim rukavicama divider

"Ne postoji boksač koji bi se mogao usporediti sa snagom, veličinom, boksačkim sposobnostima i boksačkim IQ-om. On ima taj konvencionalni boksački stil, jedan-dva udarca, malo i sporo kretanja, ali pojest će vas", poručio je John Fury u intervjuu za iFL TV.

Ipak, otkrio je prototip boksača koji bi se mogao suprotstaviti Tysonu.

"Jedino ako možete negdje nabaviti Floyda Mayweathera koji je visok dva metra i ima oko 117 kilograma. To je jedina vrsta osobe koja mu može zadati probleme."

Furyju prijeti oduzimanje pojasa

Dodajmo kako bi prema predviđenom rasporedu Furyjev idući meč trebao biti protiv pobjednika borbe između Dilliana Whitea i Otta Wallina, koja će se održati 30. listopada.

Međutim, Furyjev otac već je najavio kako oni to ne žele već da će čekati rasplet revanša, a i možebitne trilogije između Oleksandra Usika i Anthonyja Joshue. Budu li inzistirali na tome i odbijali prihvatiti meč s Whiteom ili Wallinom, moglo bi se dogoditi da WBC oduzme pojas Furyju.

gol expired Evo koliko su zaradili Fury i Wilder za trilogijsku borbu: Britanac je uzeo 10 milijuna dolara više od Amera divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider