FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Lova do krova

Evo koliko su zaradili Fury i Wilder za trilogijsku borbu: Britanac je uzeo 10 milijuna dolara više od Amera

Zaradili su puno više nego za njihovu prvu borbu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Spektakularni okršaj Tysona Furyja i Deontaya Wildera stavio je točku na i njihove boksačke priče, Britanac je na kraju odnio ukupnu pobjedu i zadržao pojas, a Amerikancu ne preostaje ništa drugo nego lizati vlastite rane… I brojati lovu.

gol expired Teorija koja bi mogla prerasti u nešto puno ozbiljnije: Je li sudac presporo odbrojavao Furyju?! divider

A nje će biti jako puno i za jednog i za drugog. Naime, Fury je u džep spremio 10.000.000 dolara fiksno i još 60 posto od prodaje TV pretplata. Wilder ima garantiranih 8.000.000 dolara i 40 posto prihoda od PPV-a. Strani mediji računaju kako će im to garantirati obojici još po 12 do 15 milijuna dolara.

gol expired VIDEO: Wilderova zaručnica u suzama nakon nokauta, kamera uhvatila bolan trenutak divider

Procjenjuje se kako će se na kraju večeri Fury opariti za ukupno 30.000.000 dolara, a njegov suparnik za 10.000.000 eura manje. To je puno više nego što su zaradili od uvodne dvije borbe. Kad su prvi put boksali 2018. godine, Fury je fiksno zaradio samo 3.000.000 dolara, a Wilder milijun dolara više, dok su za drugi zaradili obojica fiksno 5.000.000 dolara, međutim ukupno su prihodili oko 25.000.000 svakom.

gol expired Wilder morao u bolnicu: Oglasio se nakon novog poraza od Furyja, zvučalo je kao nova isprika divider

Podsjećamo, prva borba završila je neodlučeno, a Fury je slavio u preostale dvije. U ovoj trećoj slavio je prekidom u 11. rundi, iako je i sam dvaput bio u nokdaunu, te obranio svoj pojas prvaka u WBC-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider