FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
kako vama ovo zvuči?

Wilder morao u bolnicu: Oglasio se nakon novog poraza od Furyja, zvučalo je kao nova isprika

Deontay Wilder dao je prvu izjavu nakon poraza od Tysona Furyja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U boksačkom spektaklu u Las Vegasu Tyson Fury i drugi je put zaredom slavio protiv Deontayja Wildera te tako zaključio ovu teškašku trilogiju koja je odlučivala o WBC svjetkom prvaku.

Fury se je nakon borbe otkrio javnosti kako je u najboljoj namjeri pričao Wilderu te ga pohvalio, a ovaj mu na to odgovorio kako od njega neće čuti nikakve riječi poštovanja. Britanac ga je proglasio idiotom te rekao kako će moliti da njegovo srce malo omekša.

Wilder je pružio sjajnu borbu u prvoj polovici meča u kojem je čak i vodio prema objavljenim sudačkim karticama. U 3. rundi ga je Fury rušio, ali je Bronze Bomber uzvratio ekspresno i u 4. rundi čak dva puta na pod slao 125 kg teškog Britanca.

gol expired Tko je sljedeći protivnik Tysona Furyja? Još ćemo neko vrijeme čekati borbu za ujedinjenje titula divider

Tada je možda mogao doći do velike pobjede, ali se Fury izvukao te na koncu novom sjajnom predstavom zasluženo pobijedio Wildera nokautom u 11. rundi.

''Nisam siguran što se dogodilo''

Svi su čekali neku reakciju Amerikanca, a mediji prenose jednu kratku izjavu u kojoj je poručio:

''Dao sam sve od sebe, ali to večeras nije bilo dovoljno. Nisam siguran što se dogodilo. Znam da je neke stvari radio na treningu i znam sa sigurnošću da nije nabio 125 kg kako bi bio baletan. Došao se naslanjati na mene, pokušavao me gurati i uspio je'', poručio je Wilder.

Mnogima je to zvučalo kao nova isprika od strane američkog boksača koji je nakon prvog poraza prošle godine mjesecima zabavljao javnost raznim isprikama koje su graničile s teorijama zavjere.

Koga je sve Wilder okrivio za prvi poraz

Podsjetimo, Wilder je spominjao sudačku naklonost Furyju, krivio je ozljedu mišića, ali i onu nakaradnu masku koju je nosio prije godinu dana i zbog čije je težine navodno izgubio energiju.

gol expired UFC i NBA zvijezde odale počast Furyju, ali i Wilderu: Pogledajte oduševljene komentare divider

Optužio je i trenera Marka Brelanda za izdaju jer je bacio ručnik i tako prekinuo mučenje, a kasnije se sjetio da je 15 minuta uoči borbe osjetio nešto čudno nakon što je popio vodu.

Ipak, najluđa isprika je bila optužba na račun Tysona Furyja da je nečim napunio rukavice koje su postale teže.

Wilder je ovaj put morao također do bolnice zbog dobivenih ozljeda oka i uha gdje se pojavila krv nakon nokauta u 11. rundi, no njegov je menadžer javio kako neće morati prenoćiti. Vidjet ćemo hoće li biti domišljat kao i prije godinu i pol nakon prvog poraza.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider