FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
alibi ili ne?

Wilder traži razlog poraza: Sada mu smeta i konjska dlaka u Furyjevim rukavicama

Deontay Wilder smatra da je ozlijeđen zbog konjske dlake u rukavicama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Deontay Wilder izgubio je u velikom meču protiv Tysona Furyja. Slavni britanski borac nokautirao je Wildera i zasluženo odnio drugu pobjedu u njihovom trećem meču, prva borba je bila bez pobjednika.

Wilder se i dalje ne može pomiriti s činjenicom da je izgubio od Furyja, silno je želio tu pobjedu, a nakon borbe traži razloge poraza. Jedan od razloga mu je konjska dlaka koju Fury ima u rukavicama.

gol expired Izbornik Slovačke o Modrićevu golu: "Loše ga je izveo, stvarno paradoksalno'' divider

Britanac se nije odlučio za pjenu u rukavicama, već ima konjsku dlaku, za koju Wilder vjeruje da šteti borcima i da je zbog nje ozlijeđen.

''Uvjeren sam da je stavio nešto teško u rukavicu, nešto veličine jajeta, i to je razlog zašto mi je oteklina na licu imala oteklinu veličine jajeta", poručio je Wilder nakon druge borbe, a poslije novog poraza je rekao:

gol expired Newcastleu stigla prva odbijenica: Zvijezda PSG-a poručila da ne želi doći divider

"Smatrali smo da je konjska dlaka nelegalna, ali rekli su da je to sasvim u redu'', rekao je Wilder, koji se bunio sudačkoj komisiji, koja ne vidi ništa sporno u konjskoj dlaci u boksačkim rukavicama.

"Vjerujem da su pogriješili jer se s vremenom raširi i postaje tanja. Tako će udarci biti tvrđi i osjetit ćete samo onaj mali uložak koji se nalazi ispod dlake", tvrdi američki boksač.

Najbolji trenuci utakmice Hrvatska- Slovačka


Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider