FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"VRIJEDILO JE"

Nije za svačije oči: Pogledajte lice Fizieva nakon nezaboravnog rata

Možda i najbolju dosadašnju ovogodišnju UFC borbu odradili su Justin Gaethje i Rafael Fiziev.

Rafael Fiziev i Justin Gaethje (Foto: Profimedia)

London je ovog vikenda ugostio UFC 286 priredbu koja je prema očekivanjima ponudila jako puno toga.

Najviše akcije mogli smo vidjeti u borbi od koje se to najviše očekivalo, onoj između Justina Gaethjea i Rafaela Fizieva.

UFC UFC u 2023. godini: Raspored, rezultati, snimke borbi i prijenosi na gol.hr-u divider

Gaethje je nakon pravog rata odnio pobjedu, posebno dobro odradivši posljednju rundu, u kojoj je na početku bio ozbiljno uzdrman. 

Favorit morao prihvatiti poraz

Fiziev je prije borbe imao status favorita, no na kraju je morao priznati kako je protiv sebe imao neuništivnog ratnika koji je došao izboriti još jedan napad na titulu. U dva dosadašnja je poražen.

Nije Fiziev mogao biti zadovoljan rezultatom, ali očito je zadovoljan svojim nastupom, što se može zaključiti objavom na društvenim mrežama.

Veronica Hardy Veliki povratak najljepšeg lica UFC-a: Upisala pobjedu kao najveći autsajder cijelog UFC 286 programa divider

Uslikao se odmah nakon borbe, gdje najbolje možemo vidjeti kakav rat je njegovo lice prošlo i koliko je teških udaraca primio. 

"Zbog ove slike je vrijedilo", duhovit je komentar ostavio borac iz Azerbajdžana.

Nije lijepo, ni u kom slučaju, ali oni koji se bave MMA-om su na tako što itekako spremni i svjesni mogućnosti da neko vrijeme nakon borbe tako izgledaju.

Sve u svemu, ovime je kratko zaustavlje pohod ovog borca prema vrhu UFC-ove lake kategorije, no on je dovoljno mlad, a iz ove borbe će sigurno dobiti puno dragocjenog iskustva.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider