FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
SJAJAN NASTUP

Veliki povratak najljepšeg lica UFC-a: Upisala pobjedu kao najveći autsajder cijelog UFC 286 programa

UFC 286 priredba otvorena je jednim velikim iznenađenjem.

Veronica Hardy (Foto: Profimedia)

Kad se u jesen 2016. godine pojavila u UFC-u, Veronica Macedo bila je djevojka iz Venezuele kojoj je nedostajao još jedan mjesec da napuni 21 godinu.

Mlada i neiskusna otvorila je UFC karijeru s tri poraza, no mnogi su kod nje zamijetili jednu drugu stvar. Njeno lice te je brzo prozvana najljepšom MMA borkinjom svijeta, odnosno borkinjom najljepšeg lica. I uistinu, ova djevojka ima lice modela.

Jedna pobjeda u pet borbi pa tri godine pauze

Nakon ta tri poraza upisala je jednu pobjedu pa još jedan poraz i od tada se sve do danas nije borila.

Tri godine i četiri dana između dva nastupa, tijekom koji se puno toga dogodilo. 

Veronica je upoznala legendarnog MMA borca te danas jednog od najboljih analitičara, Dana Hardyja, zaljubila se i preselila u Englesku, a prošle se godine i udala za njega.

Tako se vratila, ovog puta kao Veronica Hardy, na UFC 286 priredbi u Londonu, borbom protiv Juliane Miller, pobjednice prošlog Ultimate Fightera.

Mogli ste njenom pobjedom jako dobro zaraditi

Veronica je bila najveći autsajder na programu te je koeficijent na njenu pobjedu bio ogromnih 4.20. Uistinu, gotovo nitko nije vjerovao u nju. I to ne čudi, tri godine pauze, a prije toga jako loš omjer. To su relevantni podaci koji tečajeve kladionica određuju.

S druge strane, ona je u najavama borbe tvrdila kako je sada s 27 godina zrela borkinja te da napokon zna koja je njena ulogu u Octagonu. Veliki dio razloga tog samopouzdanja svakako pripada njenom suprugu.

Veronica Hardy Veronica Hardy (Foto: Profimedia)

I onda je to u borilištu potvrdila, dominantnom predstavom kroz sve tri runde, a posebno izlaženjem iz nekoliko vrlo dobrih poluga koje je njena protivnica zatvorila.

Jednoglasna sudačka odluka za veliku pobjedu i dokaz kako sada itekako ima što ponuditi u UFC-ovoj ženskoj muha kategoriji. Sa samopouzdanjem i sjajnim timom iza sebe.

Veselimo se idućim nastupima ove sjajne borkinja, također vrlo dobre analitičarke (s Hardyjem ima podcast na YouTubeu), komentatorice (radi za Ares FC promociju) te poliglota (fluentno govori španjolski, engleski i francuski jezik).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider