FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
MMA škola

"Ljepotica i zvijeri" kao engleski snajper i američka kardio mašina: Stojkaš s vrhunskom obranom rušenja ili hrvač sa sjajnom stojkom?

Zelg Galešić i borkinje iz pulskog Trojana najvili su borbu Leona Edwardsa i Colbyja Covingtona u MMA školi.

Sa spektakularnim UFC-om 295 i okršajem EdwardsCovington za prvaka u velteru, koji možete pratiti u prijenosu na gol.hr-u u nedjelju od četiri ujutro, oprostit ćemo se od MMA-a u godini na zalasku.

Analitičar Nove TV Zelg Galešić i njegova MMA škola također će na malu pauzu, a za oproštaj od 2023. uz pomoć boraca iz pulskog Trojana najavio nam je šlager borbu priredbe koja slijedi.

Zagreb VIDEO Conor McGregor najavio veliki spektakl u Zagrebu! divider

Matea Josipović bila je "engleski snajper" Leon Edwards, a Antonija Šibić "američka kardio mašina" Colby Covington.

"Edwards svaku kombinaciju slaže s prednjim direktom, Colby je kardio mašina, stalno radi pritisak, želi vas odvesti do kaveza i srušiti.“

Edwards i Covington VIDEO Covington napravio apsolutni kaos! Vrijeđao supruge kolegama, Edwards ga gađao bocom zbog komentara o mrtvom ocu... divider

"Kad to uspije, suparnici većinom idu na pod. Podigne suparnika, položi i uvijek pazi da mu drži nogu u zraku kako se ne bi mogao podići. Tad hvata glavu i kreće serija udaraca."

"Edwards se diže tako da vam ubaci koljeno i najčešće 'da leđa'. Usput vam kontrolira ruku kako ga ne biste udarali i to koristi kako bi ustao. Ako ga ipak uspijete udariti, malo spusti glavom, zapliva rukom, hrvački vas okrene u stranu i stvara razmak."

Brittney Palmer VIDEO Poznata UFC-ova ljepotica ide u mirovinu: Položila hlačice na pozornicu i otišla u povijest divider

Udarač s vrhunskom obranom od rušenja ili hrvač s vrhunskom stojkom?

MMA školu i najavu sjajnog UFC-a 296 pogledajte u blagdanskom Lucky Punchu:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider