FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
tko jedva čeka?

VIDEO Conor McGregor najavio veliki spektakl u Zagrebu!

Uz meč za svjetsku IBA titulu do 51 kg, u Zagrebu ćemo 13. siječnja 2023. vidjeti i četiri borbe za kontinentalne titule: prvaka Europe, Azije, Afrike i Amerike!

Zagreb (Foto: Ronald Gorsic/Cropix)

Jedna od najvećih borilačkih zvijezda današnjice, Irac Conor McGregor (35), bivši UFC-ov prvak u perolakoj i lakoj kategoriji, MMA borac koji je 2021. godine bio najplaćeniji sportaš svijeta sa zaradom od 180 milijuna dolara (!), najavio je dosad najveći boksački spektakl održan u Hrvatskoj – IBA CHAMPIONS’ NIGHT u Zagrebu 13. siječnja 2024. godine!

Na spektaklu IBA Champions' Night održanom u Dubaiju 9. prosinca 2023. Conor McGregor predstavio je i prvi IBA CHAMPIONS’ NIGHT sljedeće godine, 13. siječnja 2024. u Zagrebu, na kojem će meč večeri biti borba za IBA svjetskog prvaka u kategoriji do 51 kg između Hasanboya Dusmatova (Uzbekistan) i Bilala Benname (Francuska) u 10 rundi!

Pobjednik toga meča za svjetsku IBA Pro titulu zaradit će 300.000 dolara, a poraženi 200.000 USD!

Uzbekistanac Dusmatov olimpijski je i svjetski prvak sa SP-a u Taškentu 2023. godine i nedodirljivi četverostruki prvak Azije!

Francuz Bennama, europski prvak i pobjednik na Europskim igrama u Krakovu 2023., viceprvak je svijeta sa SP-a u Taškentu 2023., kada je u finalu izgubio upravo od domaćeg Dusmatova, pa će to biti i njihov veliki revanš upravo u Zagrebu.

Uz meč za svjetsku IBA titulu do 51 kg, u Zagrebu ćemo 13. siječnja 2023. vidjeti i četiri borbe za kontinentalne titule: prvaka Europe, Azije, Afrike i Amerike!

Sergej Jakirović Dinamo dodaje gas za HNL i Europu: Jakirović najavio pojačanja, dolazi li poznato ime? divider

U borbama od 6 rundi po 3 minute pred našom publikom borit će se i najjači hrvatski aduti: Gabrijel Veočić, Luka Pratljačić i Marko Milun.

Danas, u petak 15. prosinca 2023. IBA CHAMPIONS’ NIGHT održava se u kazahstanskoj prijestolnici Astani, a koliko je boks moćan nacionalni sport u Kazahstanu, dovoljno govori što će se u osam mečeva (6 rundi x 3 minute) najbolja domaća selekcija boriti protiv IBA selekcije svijeta!

Ove godine održano je ukupno 10 spektakla IBA CHAMPIONS’ NIGHT po bogatim svjetskim metropolama, a za sljedeću, 2024. godinu planirano je 16 IBA Noći prvaka, koje postižu golemi uspjeh u zanimanju i promociji boksa po svijetu!

Velika serija 2024. godine IBA CHAMPIONS' NIGHT starta u Zagrebu u subotu 13. siječnja 2024. godine, a svjetskoj boksačkoj javnosti spektakularno ju je najavila MMA legenda Conor McGregor.

Edwards i Covington VIDEO Covington napravio apsolutni kaos! Vrijeđao supruge kolegama, Edwards ga gađao bocom zbog komentara o mrtvom ocu... divider

Na velikim danima boksa i kongresu IBA-e u Dubaiju Hrvatsku su predstavljali dopredsjednik HBS-a general Mladen Mikolčević i predsjednik Nadzornog odbora Jurica Runtić kada su održali niz korisnih sastanaka s vodećim ljudima Svjetske boksačke federacije IBA-e upravo o predstojećoj IBA CHAMPIONS' NIGHT u siječnju 2024. godine u Zagrebu i Svjetskom prvenstvu za mlađe seniore u Poreču u studenom 2024. godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider