FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ponosno nosi nadimak

VIDEO Covington napravio apsolutni kaos! Vrijeđao supruge kolegama, Edwards ga gađao bocom zbog komentara o mrtvom ocu...

Colby Covington napravio je šou na konferenciji za medije UFC-a.

Edwards i Covington (Foto: Screenshot)

Ponajbolji svjetski velteraš Colby Covington sprema se za napad na pojas na UFC-u 296 protiv Leona Edwardsa, a dok čeka svoj treći napad na titulu u karijeri, ponosno nosi svoj nadimak Chaos jer se samo tako može opisati ono što je napravio na službenoj konferenciji za medije.

Covington je stigao na pozornicu obučen kao da ide u borbu za američku nezavisnost od krune, a ne u napad na UFC-ov pojas, a čim se pojavio, počeo je sipati uvrede. Ne doduše na svoga suparnika, nego na kolegu velteraša Iana Machada Garryja, koji je trebao biti na ovoj priredbi, ali je u zadnji trenutak morao otkazati.

"Tko je ovdje je*ao suprugu Iana Garryja?" rekao je za Garryja, čija je supruga nedavno naišla na osudu američke javnosti kad je u nju procurila njezina knjiga, čiji se naslov može slobodno prevesti "Kako biti sponzoruša".

Riječ je o satiričnoj knjizi koju je napisala prije nekoliko godina i koja nije dobro prihvaćena među američkom publikom, inače nenaviknutoj na britanski sarkazam.

No Covington nije stao samo na provociranju Garryja, uspio je isprovocirati i svoga suparnika za vikend jer ga je Edwards gađao bocom na pozornici i želio se s njim obračunati prije borbe.

Britanac je reagirao poslije nekoliko minuta vrijeđanja, a kap koja je prelila čašu bio je komentar na Edwardsova oca koji je ubijen u obračunu bandi još dok je aktualni UFC-ov prvak bio dijete.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider