FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
najbolje iz mma svijeta

MMA Lucky Punch: Tko su najbolji poluteškaši u regiji, analiza Masvidala i Diaza, nova MMA škola i Top 5 u 2019.

Pogledajte novo izdanje emisije MMA Lucky Punch...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U trećem izdanju emisije MMA Lucky Punch ljubitelji slobodne borbe imaju priliku vidjeti aktualnosti sa svjetske i domaće scene koje vam donose Vlado Boban i stručni sukomentatori Nove TV, Igor Pokrajac i Zelg Galešić.

U studiju je opet bilo zabavno, ovaj put uz kviz znanja u kojem je pobjednik odnio vrijednu nagradu, majicu kultnog filma Američki nindža.

Naša trojka je detaljno najavila skorašnji nastup Top 10 poluteškaša iz Austrije, Aleksandra Rakića. Iza sebe ima četiri UFC pobjede i 21. prosinca u Južnoj Koreji čeka ga sudar sa bivšim izazivačem za titulu Volkanom Oezdemirom.

''To će biti njegov najveći test. U posljednje četiri borbe vidjeli smo koliko je Rakić opasan. S tim jednim udarcem može nokautirati svakoga u kategoriji'', rekao je Pokrajac u polusatnoj emisiji.

gol expired Usman u spektakularnom okršaju slomio čeljust Covingtonu i obranio titulu prvaka, Australac makedonskih korijena uzeo UFC pojas divider

U popularnoj rubrici MMA škola Zleg Galešić ovaj put analizira i simulira najbolje iz borbe Jorge Masvidal – Nate Diaz, a govorilo se i o opravdanosti sudačke odluke u tom meču.

Najavljen je i nedjeljni spektakularni UFC 245 s čak tri borbe za pojas, a kojeg uživo možete pogledati na GOL.hr-u. Predvode ga Colby Covington i Kamaru Usman.

''Usman je fizički dominantniji borac, ali nemojmo zanemariti ritam koji Colby donese u kavez. To je jedan ritam još neviđeni u velter kategriji. Lawlera je pogodio čak 515 puta u meču'', upozorio je Galešić.

MMA škola - kako je Masvidal pobijedio Diaza

Emisija donosi i priču o osvježenju na hrvatskoj teškaškoj sceni u liku Dubrovčanina Srđana Marovića. On je šokirao ruske navijače u Samari nokautiravši domaću uzdanicu Braća Perak u Gladijatoru rade odličan posao, a Srđan je novi kvalitetni materijal za rad.

Na kraju emisije izdvojili smo i 5 najboljih trenutaka u UFC-u u dosadašnjem dijelu godine, a bilo je govora i o najboljim hrvatskim i regionalnim poluteškašima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider