FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Uskoro ide na turnir

Jedan od najboljih hrvatskih kickboksača prognozira: "Miočić će nokautirati Cormiera u drugoj rundi"

Mladen Kujundžić jedan od najboljih hrvatskih kickboksača, kojeg uskoro čeka Grand Prix koji predvodi s Pavelom Žuravljevim, bivšim protivnikom Cro Copa. 2016., odradio je jedan pripremni kamp s Mirkom i Stipom Miočićem. Kako udara prvak UFC-a i što Mladen očekuje od meča s Danijelom Cormierom pogledajte u sljedećoj priči.

Mladen je k'o Chuck Norris. Kada su ga pitali koliko je napravio zgibova odgovorio je: "Sve". Evo uvjerite se.

"Napravim 32, pa minutu odmorim, pa 29, pa minutu odmorim, pa spuštam po tri manje."

Koliko je to onda na kraju? 4716?

"5800, haha."

Pozdrav, ja sam Mladen Kujundžić iz Rijeke, imam 30 godina, treniram kickboks 20 godina, 11 kao profesionalac.

UFC 252: Miočić vs Cormier VIDEO Stipe Miočić obranio naslov UFC prvaka i definitivno postao najveći teškaš u povijesti! divider

Uskoro turnir u Moldaviji

Uz Antonija Plazibata, zvijezdu Gloryja, Mladen je trenutačno ponajbolji hrvatski kickboksač. A uskoro mu slijedi Grand Prix u Kišnjevu kojeg uz njega predvodi Pavel Žuravljev. Opasni Ukrajinac koji se s Mirkom FIlipovićem borio u Zagrebu na K1 World Grand Prixu.

"Nastupam na turniru u Moldaviji. Fea GP, osvajač turnira ima pravo na titulu protiv Aleksandra Burduje, s kojim sam već imao borbu nakon ekstra runde. Pa evo, nadam se da ću osvojiti turnir i imati priliku osvojiti titulu."

Mladi Čeh Mihail Tiuterev je prvi protivnik.

"Preferira boksačke tehnike, dobar rad nogu. Ulaz izlaz, radi dosta iz kontre. Malo je niži od mene, jako slabo koristi noge. Čvrst, precizan, imam najveću opasnost od ruku i direkata."

"Najveći problem kickboksa je UFC, oni rade vrhunski posao"

Dotaknimo se problema kickboksinga. Zašto toliko zaostaje za slobodnom borbom?

"Iskreno najveći problem kickboksa je UFC. UFC nema konkurenciju i mislim da će kickboks zaostajati sve više, jako dugo, dok god ne dođe neki ozbiljniji posao ili menadžer da to digne na veći nivo jer UFC radi vrhunski posao."

Mladen je testirao borbu na nogama Stipe Miočića. Tri tjedna je sparirao s dva velikana na fotografiji u Mirkovoj dvorani.

"Iskreno jako teške udarce ima, to nikada nisam u životu osjetio. Ali odlikuje ga najviše njegova glava. Ima glavu i odlučnost. Pa sigurno to jest jedno veliko iskustvo. S Mirkom nemam niti jednu sekundu sparinga, cijelo vrijeme postoji opasnost. U svakoj sekundi sparinga može biti posljednja sekunda. Tu se puno nauči."

Prognoza Miočić - Cormier?

"Miočić. Nokaut u drugoj rundi", zaključio je Kujundžić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider