FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
iron mike je spreman

Tyson je baš nabrijan za povratnički meč: U emisiji uživo skinuo majicu i pokazao nestvarnu formu

Mike Tyson nije daleko od životne forme, barem kada je njegov izgled u pitanju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Po prvi put nakon 15 godina Mike Tyson vraća se u boksački ring i to 28. studenog u Los Angelesu. Njegov suparnik bit će još jedna boksačka legenda Roy Jones Junior, a njih dvojica ogledat će se u meču na osam rundi po dvije minute.

Iako mnogi to zaista vide kao egzibicijski meč, Tyson tvrdi da to neće biti tako, odnosno da će obojica nastojati jedan drugome "otkinuti" glavu.

"Ne znam što ljudi pričaju, kako ovo nije prava borba. Pa imate Mikea Tysona i Roya Jonesa. Ja se dolazim boriti, on se dolazi boriti, to je sve što trebate znati", nedavno je izjavio Tyson.

gol expired UFC 255: Figueiredo i Ševčenko obranili naslove prvaka, UFC-ova legenda doživjela poraz divider

Da je ozbiljno shvatio ovaj meč Tyson je u posljednjih nekoliko mjeseci pokazao nebrojeno puta kadrovima i fotografijama sa svojih treninga. Tijelo ovog 54-godišnjaka je doživjelo nevjerojatnu transformaciju, a njome se pohvalio i u emisiji DanderTalk.

Mike je u jednom trenutku otkrio da je imao 141.5 kilogram kada je krenuo trenirati, a potom je sa sebe skinuo majicu i stisnuo mišiće.

"Kad sam se krenuo dovoditi u formu imao sam 141.5 kilograma. Počeo sam izgledati sve bolje, biti u sve boljoj i boljoj formi. Pogledajte me. Ja sam stijena. Prekrasan sam", rekao je Iron Mike.

Tyson svoj napredak u formi objavljuje putem društvenih mreža, a svakom novom objavom ostavlja svoje fanove u čudu.

gol expired Pejić za drugi najbrži nokaut u povijesti KSW-a dobio bonus večeri, evo koliko je zaradio divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider