FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
oduševljen borbom

Legendarni glumac se pohvalio fotkom sa Stipom i ''njegovom prelijepom suprugom''

Miočićevu povijesnu pobjedu uživo je u dvorani gledao i legendarni Mickey Rourke.

Mickey Rourke u revijalnom boksačkom meču (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Borilački svijet ovog se vikenda naklonio Stipi Miočiću koji je nokautirao Daniela Cormiera i vratio pojas prvaka teške kategorije UFC-a. Bila je to čarobna noć za sve Stipine navijače, a publika u kalifornijskom Anaheimu vidjela je fenomenalan event sa sjajnim borbama.

A tamo je bio i poznati ljubitelj borilačkih sportova, legendarni glumac Mickey Rourke, inače i sam bivši boksač. Holivudska zvijezda bila je oduševljena nakon glavne borbe večeri te je zatražila fotografiju s novim prvakom.

Pogledajte snimku cijele borbe Miočić - Cormier i Stipin preokret za povijest Daniel Cormier i Stipe Miočić (Foto: AFP)

''Prvak teške kategorije Stipe Miočić i njegova prelijepa supruga Ryan. Nose pojas natrag u Ohio. Bila je ovo sjajna borba. Respekt za obojicu. Ovo je bilo za sve vatrogasce diljem svijeta'', napisao je Rourke na Instagramu.

S Miočićem je ovaj put bila i supruga Ryan koja mu je poljupcem u oktogonu pred cijeim svijetom čestitala na pobjedi.

Miočić inače povremeno radi kao bolničar u vatrogasnoj službi u Clevelandu i danas ga, kao i cijelu karijeru, posebno pozdravljaju vatrogasci diljem SAD-a.

Paulo Costa (Screenshot) Otkriveni šokantni podaci nakon UFC spektakla: Cormier se dobro najeo, ali ni blizu kao on divider

Koga bi sljedećeg voljeli vidjeti u borbi s Miočićem?

Ukupno glasova:

Stipe Miočić otkrio tajnu proslave: "Ne znam zašto sam to napravio. Idiot sam" Stipe Miočić (Screenshot) Stipe Miočić na presici (Screenshot) Stipe Miočić presica (Screenshot) Stipe Miočić presica (Screenshot)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider