FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
''meč kao Ali - Frazier''

McGregor nokautom zaradio revanš koji će rušiti rekorde: ''Bit će to najveća borba u povijesti''

Conor McGregor i Dana White suglasni su u jednom čeka nas vjerojatno spektakularni revanš protiv Khabiba Nurmagomedova.

Samo 40 sekundi trebalo je jedinstvenom Conoru McGregoru da dođe do spektakularnog nokauta u svom povratničkom meču na UFC 246 u Las Vegasu. Donald Cerrone ipak nije bio dostojan protivnik iako je Irac došao u njegovu, velter-kategoriju zbog čega su Cowboyu davali više šansi.

Bio je to savršeni scenarij za UFC i tamošnjeg predsjednika organizacije Danu Whitea. Kolika je McGregor zlatna koka organizaciji detaljno su objasnili stručni sukomentatori Nove TV u našoj emisiji MMA Lucky Punch, a UFC je već krenuo u planiranje spektakularnog revanša između Conora i Khabiba.

gol expired Još se vide obrisi "starog" McGregora: Izvrijeđao Jorgea Masvidala koji ga je gledao sa smiješkom divider

Jasno, uvjet je da neporaženi prvak u lakoj kategoriji Nurmagomedov obrani pojas protiv Tonyja Fergusona u travnju, no sve osim toga bilo bi veliko iznenađenje unatoč činjenici da je Ferguson fantastičan borac.

''Između Khabiba i mene je osobno.Tony je također zanimljiv, sve je moguće. Ja ću biti tu tko god pobijedi i već sutra se vraćam treninzima, neću napraviti pauzu kao zadnji put'', rekao je neki novi McGregor.

Nova osveta ili Khabibov odlazak u besmrtnost

Conor je u UFC-u izgubio tek dvije borbe. Prvi poraz od Natea Diaza je osvetio već u sljedećem meču, sada želi uzvratiti i Khabibu.

''Prije borbe s Khabibom Conor je imao puno osobnih problema i ozljeda. Opsjednut je s tim revanšom, jer zna da nije bio dobar. Nakon ovog večeras i s Khabibovom slavom nakon prve borbe s Conorom, to će biti meč kao Ali - Frazier. To je borba koju treba dogovoriti. Khabib - McGregor će biti najveća borba u povijesti kompanije i ovog sporta. I ja bih volio vidjeti Conora u tri borbe do kraja godine, volio bih ga vidjeti i protiv Masvidala, ali borba McGregora i Khabiba bila bi velika za njihovo naslijeđe i sport'', objasnio je oduševljeni Dana White.

Cerroneova baka špota McGregora Baka Donalda Cerronea "špotala" McGregora jer joj je nokautirao unuka? divider

Khabibu i nekim borcima ne sviđa se što je McGregor odmah upao u kombinacije za pojas u lakoj kategoriji. No White tvrdi kako neće biti problema.

''On mrzi McGregora i McGregor mrzi njega. Ali Khabib nije nikad odboio borbu pa neće ni sada. To nije njegov stil. Conor želi pojas, neovisno o tome tko ga drži.''

Jasno, ta će borba nadići dvoranu. To je borba za stadion, tvrdi White koji je spomenuo Dallas kao mogu lokaciju revanša. Odbio je mogućnost borbe u Rusiji zbog vremenske razlike u odnosu na SAD gdje se proda najveći broj PPV-a (plati pa gledaj). Conor je pak odbio London, a Khabin ne voli Las Vegas.

Gdje god da bude, borba će biti negdje na ljeto ili iza ljeta. Jedva čekamo…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider