FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
usmanova besmislena reakcija

Još se vide obrisi "starog" McGregora: Izvrijeđao Jorgea Masvidala koji ga je gledao sa smiješkom

Iako se jako promijenio u odnosu na prije 15 mjeseci kada je kontroverznim ponašanje velikim djelom bio odgovoran za kaos nakon borbe s Khabibom, obrisi zloglasnog Irca i dalje postoje.

Najveća MMA zvijezda na svijetu Conor McGregor briljirao je u oktogonu na UFC 246 eventu gdje je nokautirao Donalda Cerronea nakon svega 40 sekundi. Briljirao je u 40 sekundi borbe, ali i u pobjedničkom razgovoru s Joe Roganom.

McGregor je odmah na startu iznenadio Cerronea udarcima ramenom u kličnu. Ispalio je četiri udarca ramenom i odmah raskrvario nos Kauboju, koji je nakon poraza priznao da ga je Irac iznenadio. McGregor je nakon pobjede otkrio da je radio na svemu što je napravio u borbi.

McGregor udara Cerronea McGregor nokautirao Cerronea za samo 40 sekundi: Pogledajte brutalan povratak i završetak Notoriousa! divider

"Da, radili smo na tome. Mijenjao sam razine stava, spuštao se gore dolje i onda ušao s ramenom. Bio je to dobar udarac", kazao je McGregor, prozvao Irce da se oglase, a zatim otkrio da je pobjedom ispisao povijest UFC-a.

"Danas sam ispisao povijest. Postavio sam još jedan rekord. Prvi sam borac u povijesti UFC-a koji je nokautom slavio u tri težinske kategorije: perolakoj, lakoj i velteru. Donald drži nekoliko rekorda, između ostalog i nokautima "head kickom" (udarcima nogom u glavu) pa sam sretan što sam ga uspio srušiti tim udarcem. Ponosan sam. Moj tim i svi ljudi bili su fenomenalni. Hvala vam na podršci", rekao je Irac, kojeg je Rogan nakon toga tražio da prokomentira meč.

McGregor udara Cerronea Obećao je nešto magično i nije lagao: Pogledajte udarce kojima je McGregor iznenadio MMA svijet divider

"Bang. Znao sam da to nije očekivao. Lijep udarac ramenom koji nije očekivao. Kad smo se razdvojili vidio sam krv u njegovom oku. Prekrasno. Tko može ovako mijenjati težinske kategorije i nokautira ljude. Moje ime je upisano u povijest zauvijek", govorio je Irac gledajući snimku prekida, a potom se pohvalio da su izbacili novu veličinu boce viskija Proper 12 što je izazvalo oduševljenje među navijačima.

Rogana je za kraj zanimalo što slijedi za Conora McGregora i hoće li se zadržati u velteru?

"Sviđa mi se ova kategoriji i osjećam se dobro u njoj. Dobro je i spuštati se gore dolje. U formi sam, iako mislim da još nisam na vrhuncu. Imam još posla. Sada treba ovo proslaviti, provesti neko vrijeme u krugu obitelji i onda se vratiti treninzima", kazao je Irac i nakon toga podsjetio na starog sebe.

Cerroneova baka špota McGregora Baka Donalda Cerronea "špotala" McGregora jer joj je nokautirao unuka? divider

"Bilo tko od ovih prljavih budala može dobiti batine. Čak i ova mala budala za stolom", uperio je McGregor prstom prema Paulu Felderu (laka kategorija) a potom nastavio.

POBJEDNIČKI GOVOR CONORA MCGREGORA

"Svi mogu dobiti batine. Pogledajte samo ovu budalu u kućnom ogrtaču", kazao je McGregor u trenutku kada je kamera snimala Jorgea Masvidala koji se pojavio na eventu u kućnom ogrtaču, a potom i velteraškog prvaka Kamaru Usmana.

Tijekom njegovih riječi Masvidal je s malim smješkom slušao govor Irca, dok je Nigerijac zijevanjem gestikulirao da je dosadan i da mu se spava od njegovih riječi. Svi su svjesni da bi u sekundi prihvatio borbu protiv Irca i da ne bi odbio najveću zaradu svoje karijere.

gol expired Čim je vidio nokaut Mayweather je javno prozvao McGregora: Slijedi boksački revanš? divider

POBJEDA CONORA MCGREGORA

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider