FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
najplaćeniji borac

Conor McGregor - tvornica novca: Nestvarne brojke koje sa sobom u svaki event donosi zloglasni Irac

Zbog povratka Conora McGregora televizijske kuće trljaju ruke. Zašto je tome tako pogledajte u emisji MMA Lucky Punch, u kojoj Vlado Boban, Igor Pokrajac i Zelg Galešić razgovaraju o tom fenomenu.

Conor McGregor je poput tvornice novca. Na kojem god eventu da se pojavi, čega god da se primi sa sobom donosi veliku zaradu svima uključenim u priču. Tako će biti i ovoga puta u Las Vegasu, gdje predvodi UFC 246 event.

Promijenio je povijest sporta, postao veći i od UFC-a. Postao je brend za sebe. Na listi najprodavanijih mečeva u povijesti UFC-a na prvih pet mjesta nalaze se upravo njegovi okršaji.

McGregor udara Cerronea McGregor nokautirao Cerronea za samo 40 sekundi: Pogledajte brutalan povratak i završetak Notoriousa! divider

"On je nadišao granicu granicu samog sporta. On je postao globalna zvijezda. Ne pratite ga više zbog borbi, nego zbog činjenice da je postao svjetska mega zvijezda. Da se sutra počne baviti košarkom, mnogi bi ga pratili i u tom sportu", rekao je Zelg Galešić.

U prošlom je meču (protiv Khabiba Nurmagomedova) zaradio 50-ak milijuna dolara, a sada će zaraditi oko 80. Tako je barem otkrio Arielu Helwaniju.

Zelg i Pokrajac u MMA školi Donosimo vam simulaciju borbe McGregora i Cerronea: Prednosti i mane s kojima dvije legende ulaze u oktogon divider

"Njega želi gledati cijeli svijet. Sve televizijske kuće žele imati McGregora u prijenosu i zato plaćaju velike honorare za njegove mečeve", rekao Igor Pokrajac.

Za njegovu borbu protiv Khabiba prodano je 2.4 milijuna PPV (pay-per-view) paketa i to samo u SAD-u. Cijena jednog paketa bila je 60 dolara, što znači da se samo na tome sveukupno zaradilo oko 150 milijuna dolara. A gdje su još druge zemlje...

gol expired UFC pleše onako kako McGregor svira: "Ako pobijedi, dobit će revanš protiv Khabiba" divider

Svaki borac dobiva dogovoreni postotak od te prodaje, a s obzirom da zbog njegovog imena i bude toliko novaca u igri, ne sumnjamo da Ircu ide najveći dio kolača.

Dio emisije Lucky Puncha u kojem voditelj Vlado Boban sa svojim stručnim sukomentatorima razgovara o ovom fenomenu kreće u 8:40 na vremenskoj crti. 

gol expired Namjestite budilice na 4 sata ujutro, jer ovakav spektakl se ne propušta: Dvorana je eruptirala nakon ulaska McGregora! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider