FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
povratak notoriusa

Namjestite budilice na 4 sata ujutro, jer ovakav spektakl se ne propušta: Dvorana je eruptirala nakon ulaska McGregora!

Dovoljno je da pogledate bilo koju najavu za glavnu borbu UFC 246 eventa i sigurno ćete biti spremni riskirati koji sat sna da svjedočite MMA povijesti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Conor McGregor i Donald Cerrone po posljedni su put izašli pred medije i fanove prije onog službenog ulaska u oktogon u ranojutarnjim satima nedjelje. Njihova pojava u dvorani Las Vegasa gotovo je izazvala manji potres, a to se posebno odnosi na trenutak kada je Joe Rogan na pozornicu pozvao Conora McGregora.

gol expired McGregor kakvog još nismo vidjeli: Fanovi "razočarani" napustili sučeljavanje Conora i Cerronea divider

Podsjetimo, njih dvojica obračunat će se u nedjelju na UFC 246 eventu, koji možete gledati uživo na GOL.hr-u do 4 sata ujutro, te u snimci u večernjem terminu na Novoj TV.

Obojica su na jutarnjem vaganju imali maksimalnih dozvoljenih 70 kilograma, a u kasnijim popodnevnim satima (po američkom vremenu) pojavili su se na ceremonijalnom vaganju.

gol expired Urnebesna reakcija "najopakijeg tipa" u MMA-u nakon što mu je prišao "sin" čijeg je tatu brutalno nokautirao divider

Izlazak Cerronea izazvao je erupciju oduševljenja, ali kada je došao trenutak da pred MMA fanove izađe Conor McGregor nastao je kaos. To je očito bilo i jako motivirajuće za zloglasnog Irca, koji se vraća u oktogon nakon više od godine dana izbivanja.

LUCKY PUNCH MMA - CONOR MCGREGOR PROTIV DONALDA CERRONEA 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider