FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
event gledajte na gol.hr-u

Donosimo vam simulaciju borbe McGregora i Cerronea: Prednosti i mane s kojima dvije legende ulaze u oktogon

Donald Cerrone rekao je novinarima da se ne misli bacati pod noge i rušiti Conora McGregora, već se s njim pošteno potući u stand-upu.

Stručni sukomentatori Nove TV za borilačke sportove Zelg Galešić i Igor Pokrajac približili su nam večerašnji spektakl iz Las Vegasa, gdje će se na UFC 246 eventu ogledati Conor McGregor i Donald Cerrone.

Bit će to glavna borba do kraja rasporodanog eventa, na kojem se zloglasni Irac vraća nakon više od godine dana izbivanja iz oktogona.

gol expired UFC pleše onako kako McGregor svira: "Ako pobijedi, dobit će revanš protiv Khabiba" divider

"Conor McGregor, visoki gard, kontraš, često napada tijelo s prednjim kickom. Najjače njegovo oružje je njegova lijeva ruka, na koju često dodaje apertat i nakon toga ponovno lijeva ruka. Na taj način često završava svoje mečeve", objašnjava Zelg.

S druge strane Donald Cerrone nije toliko raznovrstan u stand-up borbi, ali je vrlo, vrlo opasan u parteru.

gol expired Namjestite budilice na 4 sata ujutro, jer ovakav spektakl se ne propušta: Dvorana je eruptirala nakon ulaska McGregora! divider

"Cerrone ima jako opasan zadnji direkt koji vrlo često precizno pogađa. Druga opasnost je parter. Pokušat će odvesti McGregora na tlo hvatanjem jedne noge, a ukoliko se Irac obrani, Cerrone na to veže high-kick koji mu prolazi gotovo svaki put", otkriva bivši MMA borac, a danas trening Zelg.

Ključnim bi se mogla pokazati činjenica da je McGregor sva četiri poraza u karijeri upisao gušenjem. Cerrone u svojoj karijeri ima čak 13 pobjeda gušenjem, što dovoljno govori o tome kakav je majstor jiu-jitse.

Izravan prijenos borbe ne propustite noćas od 4 sata ujutro na portalu GOL.hr te snimku borbi od 23 sata na Novoj TV!

gol expired Urnebesna reakcija "najopakijeg tipa" u MMA-u nakon što mu je prišao "sin" čijeg je tatu brutalno nokautirao divider

UFC 246, glavni program:

Conor McGregor - Donald Cerrone (velter)

Holly Holm - Raquel Pennington (bantam)

Oleksij Olijnik - Maurice Greene (teška kategorija)

Claudia Gadelha - Alexa Grasso (slamka)

Anthony Pettis - Carlos Diego Ferreira (laka kategorija)

LUCKY PUNCH MMA - MCGREGOR PROTIV CERRONEA

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider