FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
KAKAV SPEKTAKL

VIDEO Poslastica za ljubitelje prave borbe: Poirier nakon godinu dana u Octagonu, čeka ga nabrijani Chandler

U srcu glavnog programa priredbe UFC 281 naći će se borba Dustina Poiriera i Michaela Chandlera.

Dva prošlogodišnja izazivača za titulu UFC-ove lake kategorije susrest će se u borbi glavnog programa priredbe UFC 281, kao uvertira u dvije borbe za pojas prvaka, odnosno prvakinje.

Sve to uz izravan prijenos na gol.hr-u u noći sa subote na nedjelju od 04:00 sata te u snimci na Novoj TV večer kasnije.

Borci s kojima nikad nije dosadno

Osim što se radi o borcima visoke kvalitete i sjajnih referenci, u pitanju su borci koji itekako dobro znaju publici ponuditi ono što ona želi vidjeti.

Poirier je dugo godina u UFC-u, prošao je sve i svašta kroz ukupno dvije kategorije, no iza sebe ima i dva neuspješna napada na titulu prvaka, u kojima su bolji od njega bili Khabib Nurmagomedov i Charles Oliveira.

Gotovo godinu je dana prošlo otkako Poirier nije uspio protiv Oliveire uzeti pojas i trebao mu je odmor da bi posložio svoje misli i prioritete. Sad se vraća s jednim ciljem, želi pokušati još jednom, a to neće biti moguće bez pobjede u ovoj borbi.

Chandler također želi još jednom napasti tron, nakon što također nije uspio preko Oliveire, a trenutačno dolazi poslije sjajne ovogodišnje pobjede protiv Tonyja Fergusona.

Ovo je uistinu borba dvaju vrhunskih majstora, ali i dvaju boraca od kojih znamo što ćemo dobiti. Borba kakva se ne propušta.

Cijela epizoda Lucky Puncha

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider