FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Prava filmska priča

Prije pet godina radio je na baušteli i bio frizer, a danas je velika zvijezda

U emisiji Lucky Punch posebna je tema bio sjajni Deiveson Figueiredo.

Novo izdanje emisije Lucky Punch posvećeno je nedjeljnom UFC spektaklu u kojem se bore ponajbolji teškaši svijeta, Curtis Blaydes i Derrick Lewis, a koje možete uživo gledati na gol.hr-u.

No dio emisije posvećen je i UFC 255 kojeg ste također mogli gledati na našem portalu te u programu Nove TV prošle nedjelje. Voditelj Lucky Puncha Vlado Boban i stručni sukomentatori Zleg Galešić i Igor Pokrajac posebno su se osvrnuli na fenomenalnog Deivesona Figueireda, prvaka muha kategorije koji će zbog jednostavne pobjede biti nositelj i UFC 256 koji je na rasporedu drugog vikenda u prosincu.

Brazilac je Alexa Pereza sredio nakon dvije minute prve runde ''giljetinom' (VIDEO)' te obranio pojas prvaka muha kategorije. Njegova je priča prava filmska jer je do prije pet godina radio na ''baušteli'', a bio je i sushi majstor, čak i frizer.

''Meni je ovo jedna od boljih završnih sekvenci koje sam gledao, znaš da sam ljubitelj manjih kategorija upravo radi toga. Što se sve tu događalo u zadnjih 15 sekundi, nevjerojatno'', kaže Zelg.

gol expired Otkazana borba Blaydes - Lewis i prijenos na gol.hr-u i Novoj TV! divider

''White je izjavio da Figueiredo ne ide kući, ostaje u Las Vegasu jer ga čeka sljedeća borba već za tri tjedna'', dodao je Pokrajac.

Legendarni vladar UFC-ove muha kategorije, Demetrious Johnson je izjavio da Figueiredo može dugo vladati.

''On ima drukčiju politiku borbe, više ulazi u razmjene. Takav stil će mu donijeti neke poraze u budućnosti. Sviđa mi se taj stil, Johnson je ipak više ziheraš.

Pogledajte cijelu emisiju Lucky Punch

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider