FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
zbog koronavirusa

Otkazana borba Blaydes - Lewis i prijenos na gol.hr-u i Novoj TV!

Nažalost, glavna borba UFC Fight Nighta je otkazana, a time i prijenos na gol.hr-u.

U UFC-ovom APEX centru u Las Vegasu dva visoko rangirana teškaša Curtis Blaydes (14-2) i Derrick Lewis (24-7) trebali su se susresti u borbi večeri najnovije UFC on ESPN priredbe. No zbog pozitivnog testa Blaydesa otkazana je glavna borba, a zbog toga i prijenos na gol.hr-u te snimka na Novoj TV.

Najava:

Teškaši Blaydes i Lewis napetost uoči okršaja širili su i na svojim profilima društvenih mreža. Nakon što je ostvario zadnju pobjedu nad Oleksejem Oleijnikom, Lewis je prozvao Curtisa Blaydesa i želja mu se ostvarila.

Blaydes ima četiri velike pobjede u nizu, a protivnici koje je nanizao su Justin Willis, Shamil Abdurakhimov, Junior dos Santos i Alexander Volkov. Jedina dva poraza koja je upisao u karijeri došla su u borbama protiv istog protivnika - Francisa Ngannoua.

S druge strane, "The Black Beast" ima tri pobjede u nizu i to nad spomenutim Oleijnikom, Ilirom Latifijem i Blagojem Ivanovim. Pobjednik ove borbe uskoro bi mogao dobiti priliku za napad na titulu, no to jako puno ovisi o ishodu meča Ngannoua i našeg Stipe Miočića, odnosno aktivaciji Jona Jonesa među teškašima.

gol expired UFC 255: Figueiredo i Ševčenko obranili naslove prvaka, UFC-ova legenda doživjela poraz divider

U sunaslovnoj borbi vidjet ćemo zanimljivi okršaj manje poznatih teškaša - Josha Parisiana i Parkera Portera. Parisian ulazi u dvoboj kao pobjednik Dana White's Contender Seriesa, a u karijeri je od 13 pobjeda čak 10 upisao nokautom.

Suparnik mu je Porter, borac koji je u karijeri na omjeru 9-6, te koji je debitirao teškim porazom u UFC-u u večeri kada je Miočić pobijedio Cormiera u trilogijskoj borbi.

Jedina ženska borba na cardu donosi nam okršaj Gine Mazany i atraktivne Rachael Ostovich (4-5). Da nije toliko atraktivna, vjerojatno ne bi bila više pod ugovorom u UFC-u nakon silne neaktivnosti, dopinga i negativnog omjera pobjeda i poraza. Mazany nije ništa bolja kada su pobjede i porazi (6-4) u pitanju, pa će stoga ovo biti prava borba za opstanak.

Sjajan okršaj velteraša očekuje nas u drugoj po redu borbi glavnog programa kada će u kavez ući Miguel Baeza i Takashi Sato. Baeza je neporaženi MMA borac, koji je od devet pobjeda sedam upisao nokautom. Sato je u karijeri na omjeru 16-3, a od spomenutih 16 slavlja čak je 11 ostvario nokautom. Očekuje nas prava poslastica.

gol expired Kakav povratak, kakav nokaut: Protivnika pet minuta budili iz sna, nije znao je li se borba održala divider

Program će otvoriti posrnuli bivši izazivač za naslov UFC prvaka u poluteškoj kategoriji Anthony Smith i Devin Clark. Smith je na nizu od dva poraza (Glover Teixeira i Aleksandar Rakić), dok je Clark na nizu od dvije pobjede (Dequan Townsend i Alonzo Menifield). Ipak, Smith u ovaj dvoboj ulazi kao blagi favorit.

UFC on ESPN

Curtis Blaydes - Derrick Lewis (teška) OTKAZANO

Josh Parisian - Parker Porter (teška)

Gina Mazany - Rachael Ostovich (muha)

Miguel Baeza - Takashi Sato (velter)

Anthony Smith - Devin Clark (poluteška)

gol expired Sada je i službeno! Conor McGregor vraća se u UFC-ov kavez i mijenja kategoriju za veliki revanš divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider