FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: USKORO UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda
FIGHT!
Šteta

VIDEO Loš dan za Hrvate u KSW-u: Račić izgubio odlukom sudaca, Barrio prekidom

Francisco Barrio i Antun Račić upisali su poraze u poljskoj organizaciji KSW.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Loš dan za hrvatske predstavnike u poljskoj KSW organizaciji, Dubrovčanin Antun Račić izgubio je jednoglasnom sudačkom odlukom od Gruzijca Zurika Jojua i kategoriji do 61 kilograma.

Navijačka groznica u Dohi Prvi navijači stižu u Katar, a samo se jedan gradić u Italiji veseli Svjetskom prvenstvu divider


Gruzijac je upisao svoju devetu pobjedu u karijeri, dok je Račiću ovo treći uzastopni poraz u KSW-u i još se ne zna sudbina bivšeg prvaka bantam kategorije poljske organizacije.


Drugi naš predstavnik iz ATT-a Zagreb Francisco Barrio također je izgubio u svojoj borbi, bolji od njega bio je Maciej Kazieczko.

Jurica Poldrugač VIDEO Intervju s bivšom nadom Slaven Belupa koja žari i pali po Austriji: Postigao dva spektakularna pogotka divider

Borba je održana u lakoj kategoriji do 70 kilograma. Nažalost Barrio je poražen nokautom u trećoj rundi. Već je u drugoj rundi Croata bio dobrano uzdrman, ali spasio ga je kraj runde, samo da bi izdržao do kraja treće runde kada bi ga Kazieczko završio serijom udaraca.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider