FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
propada povratak orla

Khabib spustio McGregoru nakon teškog nokauta: "Tako ti to ide kad napustiš ljude koji su te napravili prvakom i spariraš s djecom"

Khabib Nurmagomedov reagirao je na poraz Conora McGregora od Dustina Poiriera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U trenutku kada je Conor McGregor upisao težak poraz od Dustina Poiriera na UFC-u 257 u Abu Dhabiju, mnogi su pohitali na profile društvenih mreža Khabiba Nurmagomedova i čekali njegovu reakciju. Ona je stigla vrlo brzo i bila je prilično brutalna ako se gleda iz kuta irske superzvijezde.

"Tako ti to ide kada napustiš svoju momčad i sparing partnere koji su te napravili prvakom, te odeš trenirati s malom djecom daleko od realnosti", napisao je Khabib.

Podsjetimo, za ovu borbu McGregor se nije pripremao u Irskoj, već u Portugalu gdje je radio po novom sistemu. Sam je naglašavao da je sada puno bolji, brži i jači borac, te da se izdigao na jednu novu razinu.

gol expired Pogledajte kombinaciju kojom je Poirier uzdrmao McGregora, a zatim i desni kroše kojim ga je ugasio divider

Nakon iznenađujuće pobjede Poiriera razočaran je bio i Dana White, koji je upravo na pobjedi Conora gradio nadu da bi se Khabib Nurmagomedov mogao vratiti za revanš s Ircem. No, to se gotovo sigurno sada neće dogoditi.

"Rekao mi je 'Dana, budi iskren prema sebi. Ja sam toliko razina iznad svih ovih boraca'. Nije mi zvučao kao da se ima namjeru vratiti, no vidjet ćemo. No ono što sam već rekao, neće zadržavati diviziju", otkrio je White nakon UFC 257 eventa.

gol expired Poirierova atraktivna supruga Jolie svojim dekolteom i izjavom ponovno ukrala pozornost: "Ovo je zadnji put..." divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider