FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
kakav ludi preokret

Pogledajte kombinaciju kojom je Poirier uzdrmao McGregora, a zatim i desni kroše kojim ga je ugasio

Dustin Poirier upisao je najveću pobjedu svoje karijere i to protiv najveće zvijezde UFC-ove organizacije - Conora McGregora.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nevjerojatnom serijom snažnih udaraca rukama Dustin Poirier priredio je šok već u prvom mjesecu nove 2021. godine. On je na UFC-u 257 nokautirao najveću zvijezdu organizacije, tzv. "zlatnu koku" - Conora McGregora.

Napravio je to sredinom druge runde nakon što je preživio sve sjajne napade irskog borca, te dočekao jedan pravi kroše koji je uzdrmao McGregora. Bila je to luda serija gromotivih udaraca koji su umalo nokautirali i Khabiba Nurmagomedova, no Dagestanac očito ima puno jaču bradu od Conora.

Sve je krenulo middle-kickom lijevom nogom te desnim krošeom koji su uzdrmali McGregora. Kada je vidio da se Irac zaljuljao, Poirier je krenuo na sve ili ništa. Počeo je udarati aperkatima i krošeima Irca koji je bio uzdrman i koji je se pokrio rukama kako bi spriječio daljnju štetu.

gol expired Poirierova atraktivna supruga Jolie svojim dekolteom i izjavom ponovno ukrala pozornost: "Ovo je zadnji put..." divider

Ostao je na nogama, ali leđima na žici, što je Poirier iskoristio. Nastavio je udarati aperkatima i krošeima, a u konačnici je jedan direkt spustio Notoriousa na tlo.

Amerikanac je odmah nasrnuo na njega i snažnim desnim krošeom ga dodatno uzdrmao, te je istovremeno natjerao suca Herba Deana da uskoči i prekine dvoboj. Vidjelo se da je donio ispravnu odluku jer je pogled Conora McGregora bio izgubljen.

Ovo je definitivno najveća pobjeda Dustina Poiriera u njegovoj karijeri koja mu osigurava novi napad na titulu prvaka, kako je uostalom i najavio predsjednik UFC-a Dana White.

gol expired Khabib spustio McGregoru nakon teškog nokauta: "Tako ti to ide kad napustiš ljude koji su te napravili prvakom i spariraš s djecom" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider