FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
samo da je toga više

Hvala ti, Khabib! Kako je Nurmagomedov velikom šefu UFC-a Dani Whiteu rekao "ne može"

Khabib Nurmagomedov zaslužan je što ćemo borbu njega i Justina Gaethjea gledati u europskom udarnom terminu, a ne američkom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Khabib Nurmagomedov i Justin Gaethje mogla bi biti najveća borba u povijesti UFC-ove organizacije, barem kada je gledanost u pitanju.
Prve brojke ukazuju da će meč na UFC 254 eventu, iako će se održati u europskom udarnom terminu, a ne kao do sada američkom, nadmašiti broj prodanih PPV paketa od borbe Khabiba i Conora McGregora.

Najuspješniji event u povijesti UFC-a trenutačno je UFC 229 koji su predvodili Khabib Nurmagomedov i Conor McGregor (2,4 milijuna prodanih PPV-a na području SAD-a), ali White ipak vidi jednu prepreku za rušenje rekorda koji su postavili aktualni prvak i njegov najveći rival.

"Ovo je po trendingu trenutačno veće i od toga. No hoće li se tako i nastaviti? Jedan veliki minus u ovoj priči je da ova priredba neće biti u prime-timeu za domaću (američku, op.a.) publiku", dodao je Dana.

gol expired MMA svijet bruji o skandalu uoči najvećeg UFC-ovog eventa: Fanovi vjeruju da je Khabib pao na vaganju! divider

Ljubitelji MMA-a u SAD-u mogu "zahvaliti" Khabibu što se event neće održati u njihovom prime timeu, već u popodnevnim satima. Khabib je velika zvijezda u muslimanskim zemljama, pa je samim time on tražio da se borba održi u udarnom terminu za njegove fanove, a ne one koji u pravilu podupiru njegove suparnike, u ovom slučaju Amerikanca Gaethjea.

Da se borba održava u američkom udarnom terminu lako je moguće da bi ovo po prodaji bila daleko najgledanija borba u povijesti UFC-ove organizacije, no ovako ćemo morati pričekati konačne brojke.

gol expired VIDEO: Khabib ''uspavao'' Gaethjea pa se psihički slomio i rasplakao te na kraju objavio kraj karijere! divider

U svakom slučaju, Khabib je Whiteu sigurno pokvario neke financijske planove svojim uvjetom, no čini se da će u konačnici svi biti vrlo zadovoljni od prodaje PPV paketa, pa čak i Dana White.

Tko će pobijediti u okršaju Khabiba i Gaethjea?

Ukupno glasova:

Prijenos UFC 254 spektakla gledajte uživo večeras od 20 sati na gol.hr-u te nakon 22 sata u snimci na Novoj TV!

Pogledajte emisiju Lucky Punch posvećenu borbi KHabib - Gaethje

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider