FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
veliki gospodin

Čak se i Khabib sažalio nad sudbinom poraženog rivala: Sve je oduševila poruka Fergusonu

Khabib Nurmagomedov pokazao je suosjećanje nakon što je Tonyja Fergusona, njegova nesuđenog suparnika u borbi za naslov prvaka, porazio Justin Gaethje.

Nakon njegova najtežeg poraza u karijeri, kojim je prekinut niz od 12 uzastopnih pobjeda u UFC-ovoj lakoj kategoriji, što je ujedno rekord organizacije, poruku utjehe Tony Ferguson dobio je i od svojeg mrskog rivala Khabiba Nurmagomedova.

Iako mu je u pripremi svih pet dogovorenih, ali u konačnici i propalih mečeva izgovorio sve i svašta, Khabib se sažalio nad sudbinom čovjeka za kojeg je sam rekao da će mu biti najveći izazov u oktogonu. Podsjetimo, Ferguson je na povratničkom UFC-u 249 poražen od Justina Gaethjea tehničkim nokautom u 5. rundi.

gol expired Razbijeni Ferguson javio se iz bolnice videom nakon najtežeg poraza u karijeri divider

"Što god se između nas događalo, to je sada prošlost. Tony, glavu gore. Nadam se da si dobro i da je tvoja obitelj dobro. Kada tvoj sin odraste, bit će ponosan na tebe", napisao je Khabib.

Pet godina i pet pokušaja Dane Whitea da smjesti ovu dvojicu oktogon. Sada se to vjerojatno nikada neće ni dogoditi.

Hoćemo li ikada vidjeti borbu Khabib - Ferguson?

Ukupno glasova:

Khabib će svoju pravu titulu prvaka lake kategorije braniti protiv Justina Gaethjea, a prema riječima predsjednika UFC-a, tu će borbu pokušati dogovoriti što ranije.

gol expired VIDEO Francis Ngannou je zastrašujuća zvijer: Za 20 sekundi brutalno nokautirao Jairzinha jednim jedinim udarcem divider

"Khabib je rekao da je spreman u srpnju. Pokušat ćemo što prije dogovoriti taj ogled."

Gaethje je isto tako potvrdio da je spreman za povratak u oktogon krajem ljeta, što bi značilo da ćemo ih gledati u oktogonu u kolovozu ili rujnu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider