FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Je li u pravu?

Khabib poziva na bojkot Covingtona: "Napao te čovjek tvoje veličine i snage, a ti se skrivaš iza policije?!"

Legendarni Khabib Nurmagomedov stao je na stranu Jorgea Masvidala.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Protekli ponedjeljak zakačili su se UFC-ove zvijezde Jorge Masvidal i Colby Covington, a epilog cijele priče bilo je uhićenje ovog prvog u srijedu. Sad je svoj komentar cijele situacije dao legendarni Khabib Nurmagomedov koji smatra kako je Cloby dobio što je zaslužio.

Slavni dagestanski borac i bivši prvak UFC-a u lakoj kategoriji i sam je imao veliko rivalstvo s Conorom McGregorom pa dobro zna o čemu priča. On je svojedobno suspendiran zbog sudjelovanja u masovnoj tučnjavi poslije svoje borbe s Ircem na UFC-u 229.

gol expired Isti tjedan uhićene dvije velike UFC zvijezde: McGregor divljao s Bentleyjem, a Masvidal napao Covingtona divider

On je pak stao na stranu Jorgea Masvidala, začuđen je što je policija uopće morala reagirati na ovu situaciju, smatra kako Masvidala uopće ne bi trebalo optužiti te je pozvao kolege borce na bojkot Colbyja Covingtona.

Pobjeda u oktogonu ne daje mu pravo

“Ako si nekoga pobijedio u oktogonu, to ti ne daje pravo da mu vrijeđaš djecu i obitelj. Ali, odlučiš li se već na taj put, moraš biti spreman stati iza svojih riječi. Napao te profesionalni borac, identičan kao i ti, tvoje visine i težine, a ti se skrivaš iza policije?! Mislim da bi se velteraši trebali ujediniti i bojkotirati Covingtona“, rekao je Khabib.

gol expired Mržnja bivših prijatelja izašla izvan granica UFC-a: Masvidal uletio u restoran gdje je bio Covington divider

Tučnjava Covingtona i Masvidala dogodila se samo 16 dana poslije njihovog okršaja na UFC-u 272 u kojem je Colby slavio poslije pet rundi jednoglasnom sudačkom odlukom. U najavi borbe više puta je nazivao Masvidala lošim ocem i vrijeđao ga na osobnoj razini. Masvidal je rekao kako borba nije riješila ništa i zakleo se da će platiti za sve što je izrekao.

Obećao, ispunio…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider