FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Colby okružen policijom

Mržnja bivših prijatelja izašla izvan granica UFC-a: Masvidal uletio u restoran gdje je bio Covington

Jorge Masvidal pokušao se obračunati s Colbyjem Covingtonom u restoranu u Miamiju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dva bivša prijatelja i cimera nastavljaju svoju mržnju i izvan UFC-ova oktogona. Nakon što je Colby Covington slavio protiv Jorgea Masvidala prošlog mjeseca jednoglasnom sudačkom odlukom, njihov rivalitet tu nije ni približno završio.

Masvidal se ne miri s porazom. Najavio je već kako će lajavcu Covingtonu slomiti vilicu kad ga sretne, a do susreta je došlo brže nego što su mnogi to očekivali. Colby je večerao u jednom restoranu u Miamiju kada se odjednom stvorio Masvidal.

Što se točno dogodilo, nije poznato, no na objavljenim snimkama vidimo Covingtona okruženog policajcima.

Colby nije bio sam već s grupom prijatelja i moguće je da do sukoba nije došlo, ali ono što znamo je da je Masvidal dobio informaciju kako njegov bivši prijatelj jede u restoranu pa ga je odlučio posjetiti.

Borba Covingtona i Masvidala

O svemu se oglasio na društvenim mrežama.

''Ti si ovo nazvao izazovom 'pokaži se''', pa eto, ja sam iz okruga Dade. Ako pričaš sranja, onda stani iza toga. Tako se to radi u mom gradu'', rekao je u svojoj objavi Masvidal.

Na videu s Covingtonom i policajcima čujemo kako se pita kako je Masvidal mogao znati da je on u restoranu, na što je dobio odgovor osobe koja je bila s njim kako je po cijelom internetu.

Više detalja će biti poznato uskoro, no čini se da je do sukoba došlo, ali možda ne frontalnog kao prošlog mjeseca u oktogonu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider