FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Policija - MMA borci 2:0

Isti tjedan uhićene dvije velike UFC zvijezde: McGregor divljao s Bentleyjem, a Masvidal napao Covingtona

Jorge Masvidal završio je u zatvoru zbog napada na Colbyja Covingtona u Miamiju, a Conor McGregor divljao je svojim Bentleyjem po ulicama Dublina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ove srijede u borilačkom svijetu, policija – MMA borci 2:0. U razmaku od nekoliko sati dvije velike zvijezde UFC-a Jorge Masvidal i Conor McGregor uhićeni su na različitim krajevima svijeta,

Masvidal je priveden i zadržan u pritvoru u Miamiju zbog napada, a McGregor "pao" je u zapadnom Dublinu zbog divljanja u prometu.

McGregoru prijeti do šest mjeseci zatvora

McGregora je policija privela poslije kratke potjere za njegovim Bentleyjem Continentalom GT, njega su odveli u postaju, a automobil vrijedan skoro 200 tisuća eura kratkotrajno su zaplijenili pa mu ga vratili. Lokalna policija nije ga imenovala u izvještajima zbog lokalnih zakona, ali potvrdili su da je uhićen.

Borba Covingtona i Masvidala

Osude li ga McGregoru prijeti kazna do 6000 eura ili šest mjeseci u zatvoru, ili oboje. Irskom MMA borcu ovo nije prvo pojavljivanje pred zakonom jer u svom ovećem dosjeu ima čak 18 prekršaja.

Jamčevina za Masvidala 15 tisuća dolara

Masvidal je također završio iza rešetaka jučer, njega su priveli zbog fizičkog napada na Colbyja Covingtona u Miamiju. Dvojac koji je nekoć dijelio životni prostor, zakačio se javno i godinama prepucavao preko medija. Činilo se kako su svađu konačno riješili na nedavno održanom UFC-u 272, na kojem je Covington slavio na bodove, ali čini se kako i dalje ne mogu vidjeti jedan drugoga nacrtane.

Dvojac se zakačio na ulicama Miamija, a njihovu tučnjavu morala je smirivati policija, a epilog cijele priče bilo je privođenje i zadržavanje Masvidala, kojeg će vjerojatno osuditi za napad, ali također će se vjerojatno braniti sa slobode jer mu je jamčevina postavljena na 15.000 dolara.

Inače, nedavno se kroz medije počela provlačiti priča o mogućoj borbi između Masvidala i Covingtona u velteru, a MMA zajednica već se sprda da ju Dana White sad može dogovoriti u zatvoru...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider