FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"želim pomoći ljudima"

Poput tornada zaludio MMA svijet: UFC dobio novu zlatnu koku? "Ja nisam McGregor"

Kamzat Čimaev mogao bi biti nova zlatna koka UFC-a ako nastavi s ovakvim dominantnim predstava, ali i pokazivanjem da je on puno više od običnog tipa koji se mlati u kavezu.

Kamzat Čimaev (Foto: GOL.hr)

UFC je nakon posljednjeg srpanjskog eventa na Fight Islandu u Abu Dhabiju podijelio šest bonusa za izvedbu večeri, a jedan od tih bonusa (50 tisuća dolara) dobio je i Šveđanin Kamzat Čimaev. On je nakon nešto više od tri minute borbe doslovno prebio Rhysa McKeea i stigao do druge pobjede u UFC-u u razmaku od svega 10 dana, čime je postao i rekorder organizacije.

gol expired Werdum želi revanš s "najboljim teškašem svih vremena", kojeg je već pobijedio za 69 sekundi divider

Čimaev je jedna nova sorta boraca. Slična Khabibu Nurmagomedovu, ali čini se da bi mogao biti još opakiji. To je pokazao u dosadašnja dva meča u UFC-u u kojima ispalio 192 udarca i pritom primio svega dva. Da, dobro ste pročitali.

Osim što je uvjeren da je bolji od svih boraca u velteru, Čimaev je rekao da u jednu do dvije godine želi doći do borbe za pojas UFC prvaka, te da pritom želi sve razbiti.

Čimaev udaraca McKeea Zvijezda je rođena: U drugoj borbi oborio rekord UFC-a, a potom oduševio MMA svijet svojim izjavama divider

"Sve ću ih razbiti", rekao je u stilu Khabiba Nurmagomedova.

Osim nevjerojatno visokog samopouzdanja, borca rođenog u Čečeniji krasi i velika skromnost. Novinare je zanimalo na što će potrošiti novac ako ponovno zaradi bonus.

"Ne znam. Da nekome pomognem. Ja nisam Mayweather ili McGregor da se razbacujem i pokazujem koliko imam novca. Ja želim pomoći ljudima", rekao je Čimaev na presici. 

Prije tjedan dana Čimaev je isto tako na presici rekao da je na razini Kamaru Usmana, a potom se nije mogao sjetiti imena trenutno najveće UFC zvijezde - Jorgea Masvidala. Morao je pitati svog trenera koji je stajao pored njega "kako se zove onaj koji se bori s Usmanom?"

U konačnici se ipak sjetio...

Whittaker pobijedio Tilla Whittaker se vratio velikom pobjedom, od UFC-a se oprostile dvije velike brazilske legende, Werdum oduševio za kraj divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider