FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"Miočić nije najveći"

Werdum želi revanš s "najboljim teškašem svih vremena", kojeg je već pobijedio za 69 sekundi

Fabricio Werdum ne smatra Stipu Miočića najboljim teškašem svih vremena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Fabricio Werdum upisao je veliku pobjedu na svom oproštaju od UFC-a na posljednjem srpanjskom Fight Island eventu u Abu Dhabiju. Brazilska legenda i bivši prvak teške kategorije slavio je protiv Alexandera Gustafssona već nakon dvije i pol minute borbe, nakon što mu je složio polugu na ruci.

Na konferenciji za novinare Werdum je otkrio da još ne razmišlja o mirovini i da se želi nastaviti boriti, pa čak i u UFC-u, ali ne pod uvjetima koje mu oni nude. Jedan od mečeva koje Werdum još želi odraditi je revanš protiv Fedora Emelianenka, kojeg smatra najboljim MMA teškašem svih vremena.

Prije 10 godina njih dvojica su odradili meč koji je trajao nešto dulje od jedne minute, nakon čega je Werdum složio polugu na ruci "Posljednjem ruskom vladaru" i upisao pobjedu. 

Čimaev udaraca McKeea Zvijezda je rođena: U drugoj borbi oborio rekord UFC-a, a potom oduševio MMA svijet svojim izjavama divider

Jedan od novinara pitao je Werduma smatra li se jednim od najvećih na što je ovaj odgovorio da ne, a potom je uslijedilo pitanje hoće li pobjednik meča Stipe Miočić - Daniel Cormier biti najbolji teškaš svih vremena.

"Ne. Miočić je dobar borac i dobar prvak, ali za mene je najbolji svih vremena Fedor", kazao je Werdum.

Podsjetimo, u noći s 15. na 16. kolovoz Miočić i Cormier odradit će najiščekivaniju trilogiju u povijesti UFC-a, po mnogima i u povijesti slobodne borbe.

Prijenos tog meča, kao i cijelog glavnog programa UFC-a 252 moći ćete gledati UŽIVO na GOL.hr-u.

Whittaker pobijedio Tilla Whittaker se vratio velikom pobjedom, od UFC-a se oprostile dvije velike brazilske legende, Werdum oduševio za kraj divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider