FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Dobio opomenu

VIDEO Usman poludio na prljav potez prvaka, sudac: "Vidio sam te, nemoj to raditi"

Leon Edwards povlačio je unutarnju stranu rukavice Kamarua Usmana u prvoj rundi njihove borbe za pojas u velteru na UFC-u 286.

Borba Leona Edwardsa i Kamarua Usmana bila je središnji događaj sjajnog UFC-a 286 u Londonu. Njihov okršaj za pojas u velteru krenuo je vrlo nervozno, obojica boraca djelovali su vrlo ukočeno, a prvak se nije libio koristiti ni prljave trikove.

Dojma smo kako je bolje odradio uvodnih pet minuta borbe za naslov i nije mu bilo potrebno služiti se takvim potezima u jednom klinču pri kraju prve runde.

Gaethje vs. Fiziev VIDEO Dana, vadi lovu za borbu večeri: Tri runde krvavog rata otišlo na Gaethjeovu stranu divider

Naime, dok se Usman izvlačio iz kontakta kraj ograde, Edwards ga je povukao za unutarnju stranu rukavice kako ga ovaj ne bi udario dok su se razdvajali.

"Vidio sam to“, upozorio ga je glavni sudac u oktogonu Hearb Dean.

Gunnar Nelson i Luka Jelčić s timom Islandsko-hrvatska taktika je upalila: Gunnar Nelson majstorski prisilio Barberenu na predaju divider

Poslije kraćeg razgovora pustio je nastavak borbe, a Edwardsa opomenuo. Čini se kako to Usmanu nije dobro sjeo jer je na startu druge runde ušao u prostor britanskog borca, što ovom nije dobro sjelo i prigovorio je Deanu.

Glavni djelitelj pravde nakratko ih je razdvojio i restartao borbu u središtu oktogona.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider