FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
UFC trlja ruke

VIDEO Kamaru Usman iz bolnice najavio trilogiju s Edwardsom: ''Dolazim po osvetu''

Leon Edwards brutalno nokautirao Kamarua Usmana u petoj rundi.

Kamaru Usman i Leon Edwards (Foto: YouTube (UFC))

Leon Edwards postao je novi UFC prvak u velter kategoriji porazivši Kamarua Usmana i prekinuvši njegov neporaženi niz od 15 pobjeda u UFC-u. Brutalni high-kick zapečatio je sudbinu Nigerijske noćne more u posljednjoj minuti pete runde.


Usman nije imao priliku razgovarati s Joeom Roganom zbog nokauta, a ubrzo je prevezen u bolnicu gdje je obavio preglede.

Dvorana u Birmighamu i Joe Rogan VIDEO I Edwardsovi prijatelji već su gotovo spavali! Pogledajte reakcije na trenutak kad je Rocky ostavio borilački svijet u šoku divider


Ubrzo nakon borbe javio se Usman na svom Twitter profilu i jasno poručio svima: ''Prvaci nekad z***bu…Vraćamo se nazad i dolazimo po osvetu.''


Nešto kasnije se javio i s drugom porukom, džentlmenski je čestitao Edwardsu na pobjedi.


Usmanu je ovo tek drugi poraz u karijeri, prvi nakon 2013. i njegove druge profesionalne borbe. Nigerijac je naredao 19 uzastopnih pobjeda i postao jednim od najvećih velteraša u povijesti UFC-a, ali ipak je Edwards pokazao da Usman nije nepobjediv.

Pogledajte sinoćnju borbu i sjajan nokaut Edwardsa


UFC već trlja ruke i priprema trilogiju, prvi put su se Usman i Edwards sastali 2015. godine kada je Nigerijac slavio jednoglasnom sudačkom odlukom, a sinoć je brutalno nokautiran.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider