FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ovo morate vidjeti

Kakva ludnica: Izveo ''leteću polugu'' pa iskočio iz kaveza u oduševljenu publiku!

Borac iz Liverpoola pred svojim je navijačima izveo jedan od najluđih poteza uopće u MMA-u.

Paddy Pimblett leteća poluga (Screenshot)

Osim sjajnog UFC on Fox 28 spektakla u Orlandu, koji ste uživo mogli pratiti na GOL.hr-u, u MMA medijima dosta je pozornosti dobio potez viđen na večeri poznate britanske organizacije Cage Warriors koja se održala u Liverpoolu.

A baš je borac iz Liverpoola Paddy Pimblett doveo publiku do ludila nakon čudesnog završetka svoje borbe protiv Alexisa Savvidisa letećom polugom na ruci grčkog borca. Savvidasa možda znate po onoj borbi s našim Filipom Pejićem u FFC-u koja je završila neodlučenim ishodom, ovaj put 22-godišnjak je izgubio na spektakularan način.

Grk je prvo stisnuo Pimbletta uz žicu na startu druge runde nakon čega je ovaj skočio i uhvatio nogama Savvidisa te mu izvukao polugu na ruci (''flying triange armbar''). Naravno, ovaj je morao tapkati nakon čega je uslijedilo veliko slavlje domaćeg heroja.

Pimblett je preskočio ogradu te uletio među svoje prijatelje u publiku na oduševljenje dovrane u njegovom rodnom gradu. Bila je to 14. pobjeda Engleza u karijeri, a odmah se počelo i špekulirati kako UFC više neće moći ostati ravnodušan na ovog borca, naročito nakon ovog fenomenalnog poteza.

UFC stiže u London 17. ožujka, možda ga nećemo vidjeti već tada, ali u skoroj budućnosti ne bismo se iznenadili da dobije poziv najjače MMA organizacije.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider