FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ALI, PRVO UZETI LOVU

Joshuin menažder potvrdio: "Borba protiv Hrgovića i dalje je u našim planovima!"

Jasna je namjera Anthonyja Joshue i njegovog tima, da nakon meča protiv Francisa Ngannoua krenu po titulu IBF svjetskog prvaka.

Anthony Joshua i Eddie Hearn (Foto: Profimedia)

Svi ste već vjerojatno upoznati s podatkom da će se Anthony Joshua 8. ožujka boriti protiv Francisa Ngannoua u saudijskom Rijadu, na novoj velikoj boksačkoj priredbi.

Hrgović - Zhang Saudijci se ne šale: Još jedan megameč na velikoj priredbi, Hrgovićev Kinez u borbi karijere! divider

To je odmah značilo da Filip Hrgović neće biti njegov idući protivnik, kao što su se mnogi oko Božića ponadali. No, još uvijek nije isključeno da Joshua bude idući protivnik za Hrgovića, koji će samo morati malo pričekati na taj okršaj.

Joshua je znao kakve situacija i otišao po novce

Već smo detaljno pisali o tome zašto meč Joshue i Hrgovića za IBF titulu u ožujku nije bio realan od samog početka. Ukratko, nema nikakve šanse da do datuma koji se spominjao, IBF titula, koja je još uvijek kod Oleksandra Usika, bude upražnjena.

Sve je to jedan proces vezan uz boksačku politiku i slijedom toga bi IBF titula mogla biti upražnjena tek sredinom proljeća, kad bi IBF trebao narediti tko će se za nju boriti.

Kako stvari sad stoje, to bi trebali biti Hrgovića i Joshua, ako Englez u međuvremenu protiv Ngannoua ne doživi poraz.

Hrgović je i dalje u njihovim planovima

Da su i Joshui namjere boriti se protiv Hrgovića, potvrdio je njegov menadžer Eddie Hearn.

Navijači u Gružu Crnogorski navijač otkrio što je kumovalo incidentu na tribinama: "Nije bila drama, ali..." divider

Kako donosi poznati boksački insajder, Michael Benson, Hearn je potvrdio da su planovi savladati Ngannoua te tim mečem zaraditi veliku svotu novca, a onda krenuti prvo po IBF titulu pa sve ostale. Ukratko, Joshua i njegov tim planiraju borbu protiv Hrgovića.

Kad će se ona dogoditi, ovisi o meču Joshue i Ngannoua, odnosno s kakvim će posljedica AJ izaći iz tog meča. Ali, kasno proljeće ili rano ljeto je neki najranije mogući termin.

U slučaju da Joshua nakon tog meča ne bude u stanju neko vrijeme nastupati, dogodit će se meč Hrgovića i Josepha Parkera čiji bi se pobjednik onda krajem godine borio protiv Britanca.

Sve u svemu, slika je vrlo jednostavna. Hrgoviću veliki meč za titulu slijedi, samo je pitanje kad i protiv koga.

On se u međuvremenu može boriti protiv nekoga, ali ne mora, može samo čekati. Što će odlučiti, nadamo se da ćemo uskoro saznati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider